RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > RV SYSTEMS AND TECHNOLOGIES FORUMS > Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc.
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-10-2014, 11:22 AM   #1
Senior Member
 
Upslady's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: Missouri
Posts: 114
Sat. Help Setup

We are using our 722 Dish Network box in the RV. It's new and was setup in the house and working. We put in the RV hooked it up and can't get menu. I've tried every channel on the TV. TV at home was set to 60 but that gets nothing. We have the two coax hooked up on back of box. It was hooked up with HDMI cable at home and so remote is all set for that. Could that be the problem? A
Anyone can help me out would appreciate it.
__________________

__________________
Brenda & Butch
Winnebago 2005 Itasca Horizon, 40ad
retired and loving it!
Upslady is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-10-2014, 11:23 AM   #2
Registered User
 
Excel Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Join Date: Nov 2010
Location: Farmington NM
Posts: 1,822
Is the antenna locked on a bird?
__________________

chief02 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2014, 11:26 AM   #3
Senior Member
 
Patrol 65's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 315
Are you sure that you have the coax cables hooked up correctly? Also, is the distribution panel selected to satellite?
__________________
Nathan and Linda, 2000 Winnebago Chieftain 35U, F53 Chassis, Banks Power Pack
Patrol 65 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sat, receiver, transfer box hookup lp5151 Entegra Owner's Forum 45 01-04-2014 10:19 AM
Mp1 carry out sat with direct tv NorthTexas Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 11 10-20-2013 06:02 PM
About to spend money, this a good setup?? akeyzoo Toads and Motorhome Related Towing 7 10-02-2013 07:36 PM
How hard is it to hook up portable sat?? Rusty1233 Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 6 08-04-2013 06:48 PM
Aspect prewired for sat flapwing Winnebago Industries Owner's Forum 4 08-04-2013 04:21 PM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×