RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > RV SYSTEMS AND TECHNOLOGIES FORUMS > Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc.
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-06-2016, 06:06 PM   #1
cqr
Junior Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 3
Winegard E3 error code

Just installed a Rayzr antenna but have an E3 error code displayed but receive channels. Anyone had the same problem, fix?
__________________

cqr is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-06-2016, 06:29 PM   #2
Senior Member
 
Stealth01's Avatar


 
Newmar Owners Club
Join Date: Jun 2013
Location: MidWest
Posts: 932
We had ours for about a year before we experienced the "E3" error! What the E3 error means is the antenna has hit a hard stop... aka, can't move! We were able to receive stations albeit some of the stations would pixilate since the antenna couldn't "fine tune" for the area we were in. Contact Winegard, my suggestion is forego the telephone and us their email contact. Tell them you have the "E3" failure and they will send you an email and then phone you. They sent a replacement antenna and I returned the failed one. We're back up and running...
__________________

__________________
Ken & Anita 2011 Newmar Essex,4522,Cummins 500 ISM,2013 CRV,RVI2 Brake with TPMS **Our Travel WebSite**
<a href=https://i1129.photobucket.com/albums/m512/kengallagher/copper_a_zps0e12153d.jpg target=_blank>https://i1129.photobucket.com/albums...ps0e12153d.jpg</a>
Stealth01 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2016, 07:51 AM   #3
Senior Member
 
gorwig's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 158
Quote:
Originally Posted by cqr View Post
Just installed a Rayzr antenna but have an E3 error code displayed but receive channels. Anyone had the same problem, fix?
Same problem here. It worked great when I first installed it a couple months ago. This trip is our first heavy use of the Rayzar automatic and it has failed with constant E3 messages. You can hear the antenna stop rotating once the E3 message appears. Winegard support said to try bypassing the existing "internal" coax by running a separate coax out through a window and up to the roof to see if it might be the internal coax. Have not had a chance to try that yet on this trip, but will update this thread if I can get a chance. So far, I am not impressed at all with this expensive antenna. Based upon the growing number of similar complaints there must be a design problem in it.
__________________
Gary Orwig

2014 Tiffin Allegro Open Road 34TGA
gorwig is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Winegard Rayzor Automatic Antenna Error Code 3 pshoe Newmar Owner's Forum 13 10-10-2016 08:31 AM
Human error, Not RV error Sumar Damon 14 08-18-2007 05:02 PM
Norcold 1200 Frig Error code "no AC" (2 way, 4 door) mikewy RV Systems & Appliances 1 07-13-2007 05:17 PM
Error code message while driving ghamblen Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 11 05-08-2006 05:46 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.