Go Back   iRV2 Forums > RV SYSTEMS AND TECHNOLOGIES FORUMS > RV Systems & Appliances
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-13-2010, 10:03 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
atwood heater 1sec flash with 3-second pause

i have a 2009 fleetwood terra lx. The heater was working last week. Now getting ready for a trip and get this error blinking on the board. Any suggestions on a fix before thursday? the blower turns on for about 15-30 sec and turns off. I dont see or hear ignition
__________________

__________________
etexas is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 12-13-2010, 10:18 PM   #2
Senior Member
 
Sammie's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Join Date: Jun 2006
Location: Southern California
Posts: 1,778
If you have had the propane turned off for a while, you may just need to purge the lines. Try turning on the stove top and when you smell propane, shut it off and then try to light the heater.

Sammie
__________________

__________________
2015 Tiffin Bus 37AP
2016 Ford Explorer
"A Job Begun is Half Done"
Sammie is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2010, 12:20 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
thanks> i tried what you suggested but it didnt work. any other ideas?
__________________
etexas is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 06:43 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 13
problem fixed. it was a $12.00 limit relay inside the blower. the service guy said that he sees them all the time. try to raise the heater 5-8 degrees at a time to warm the coach slowly.
__________________
etexas is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atwood Water heater countrypair RV Systems & Appliances 1 10-12-2010 03:15 AM
Atwood Water Heater Circuit Board Question? leedowney RV Systems & Appliances 5 08-03-2010 11:52 AM
Water Heater - Atwood peliaspastia RV Systems & Appliances 14 05-07-2010 03:26 AM
Atwood water heater CJScepter Monaco Owner's Forum 5 12-21-2009 10:13 PM
Atwood water heater problem, anyone else?? N8XV Winnebago Industries Owner's Forum 9 01-29-2008 07:39 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.