RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > RV SYSTEMS AND TECHNOLOGIES FORUMS > RV Systems & Appliances
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-28-2007, 01:45 AM   #1
Senior Member
 
bsavage's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Mar 2007
Location: Dolores, Colorado
Posts: 809
Okay, I'm up in the middle of the night (we're leaving for our first trip in the new Coach tomorrow morning at 8-ish), and the Bose audio for the main TV, stereo, DVD, VCR, and Cable/Satellite just isn't working. I've spent a lot of time learning this system, I've checked everything, called our Tech, even he is stumped. It was working fine, I've sat in the Coach and watched a movie, TV, checked everything (c'mon, you know sometimes you just like to go sit in the RV and enjoy it even if you're not camping...). To be specific, I have power to everything, video plays but no sound, tried all components, same thing... video fine, no sound. I've checked to make sure all volumes are up (nothing is muted). I feel like it must be in the Bose receiver, because it controls the sound for everything, and everything works except for sound! Do I sound frustrated? Thank God I'm not driving, I'm going to have to have a nap after being up all night trying to figure this out!

__________________

__________________
Brenda & Tony, traveling with Chocolate Lab Cadbury and Cavalier King Charles Spaniels Rossi, Hayden, Millie, & Hercules... towing an assortment of motorcycles!
bsavage is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-28-2007, 01:45 AM   #2
Senior Member
 
bsavage's Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Mar 2007
Location: Dolores, Colorado
Posts: 809
Okay, I'm up in the middle of the night (we're leaving for our first trip in the new Coach tomorrow morning at 8-ish), and the Bose audio for the main TV, stereo, DVD, VCR, and Cable/Satellite just isn't working. I've spent a lot of time learning this system, I've checked everything, called our Tech, even he is stumped. It was working fine, I've sat in the Coach and watched a movie, TV, checked everything (c'mon, you know sometimes you just like to go sit in the RV and enjoy it even if you're not camping...). To be specific, I have power to everything, video plays but no sound, tried all components, same thing... video fine, no sound. I've checked to make sure all volumes are up (nothing is muted). I feel like it must be in the Bose receiver, because it controls the sound for everything, and everything works except for sound! Do I sound frustrated? Thank God I'm not driving, I'm going to have to have a nap after being up all night trying to figure this out!

__________________

__________________
Brenda & Tony, traveling with Chocolate Lab Cadbury and Cavalier King Charles Spaniels Rossi, Hayden, Millie, & Hercules... towing an assortment of motorcycles!
bsavage is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2007, 05:45 AM   #3
Community Moderator
 
RV Wizard's Avatar


 
Country Coach Owners Club
Appalachian Campers
Gulf Streamers Club
Join Date: Mar 2000
Location: Chattanooga, Tn.
Posts: 12,063
Check the sub-woofer as the amplifier for the Bose deck is in it. Make sure a wire did not get diconnected and check to be sure no 12 volt fuses are blown. Good luck, I hope it is a simple fix.
__________________
Mike, RVIA & RVSA Certified Master RV Technician
Amy, Dr. Assistant - Roxie & Mei Ling, four legs each
2000 Gulf Stream Scenic Cruiser 450 hp & 1330# torque
06 Saturn Vue, 06 Chevy Z71 4x4 & 2014 Corvette Z51 M7
RV Wizard is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2007, 07:00 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Traveling in the East
Posts: 533
Does your system by any chance have a circuit breaker on the back that needs to be reset.

Joe
full-timer is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2007, 08:43 AM   #5
Community Moderator
 
"007"'s Avatar


 
Nor'easters Club
Workhorse Chassis Owner
iRV2 No Limits Club
Join Date: Oct 2004
Posts: 29,948
Did you wake up with the answer yet.
If all leds and displays are showing up has to be a button not operated on unit or remote. Have you a test process for testing spks and have you tried it? The display should tell you whats on or off. Keep in touch.
__________________
98KSCA, 99MACA, 03 KSCA-3740- 8.1 Chev-- ALLISON Trans
VISIT the NEWMAR QUICK TIPS & EASYMODS 1 & 2
QUICK TIPS # 3
RV SYSTEMS & APPLIANCES & RECALLS --- TECH INFORMATION
"007" is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio/Visual System Replacement?? Rick Coleman Alpine Coach Owner's Forum 19 03-04-2009 09:23 AM
A/C stopped working ItstheTrip National RV Owner's Forum 5 06-04-2007 08:34 PM
Bose instead of surround sound system redeldo Newmar Owner's Forum 4 05-02-2007 05:52 PM
Bose receiver suddenly stopped working... bsavage Monaco Owner's Forum 2 03-28-2007 12:47 PM
LP Gas suddenly not working Ajslovinlife RV Systems & Appliances 9 03-23-2005 11:27 AM

» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×