Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > iRV2.com General Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-18-2013, 02:04 PM   #1
Junior Member
 
disisjc's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Panama City Beach, Fl
Posts: 22
1997 Pace Arrow Vision dead

I have replaced the main starter battery and still don't have any power to the ignition or any of the driving parts of this mh..does any1 have any ideas of where i should look now..
__________________

__________________
disisjc is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-18-2013, 02:06 PM   #2
Senior Member
 
topdownman's Avatar


 
Join Date: Apr 2012
Location: Louisville, KY
Posts: 1,462
Sounds like a bad ground to me. Check the battery cables. Beyond that, start tracing with a voltmeter.
__________________

__________________
Mark Anderson - FMCA 351514 - Louisville, KY
2011 Tiffin Phaeton 40QTH - Freightliner / Cummins
2006 Jeep Commander
Cricket SW3 Personal Transporter
topdownman is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2013, 09:41 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 140
Do you have any 12v power for lights in the unit
__________________
Dennis and Lorraine, old at camping only:
Denlor is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2013, 09:59 PM   #4
Senior Member
 
Moonrover's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 1,685
Topdownman has already hit the #1 cause for the symptoms described. Cure may be as simple as removing battery cables, do a careful cleaning then reattaching. Frame ground is sneaky ... It can look OK but still not making the circuit.
__________________
Moonrover is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2013, 06:13 AM   #5
Junior Member
 
disisjc's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Panama City Beach, Fl
Posts: 22
B4 I changed the battery I didn't have any power to the cockpit of the mh, I now have the indicator light on the leveling legs and have the map lights over the drivers area. Nothing else .Will check the (I guess your talking about the main battery ground) big ground wire going to the frame...Also on the control panel over the door there is power going to the aux switch, at least there is an indicator light, but on the main power switch there is no light..
__________________
disisjc is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2013, 08:01 AM   #6
Senior Member
 
rmmpe's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Northeast PA
Posts: 1,146
After you verify the Ground, look for a fusible link and check it for continuity. If it goes, everything goes.
__________________
Bob (Squidly Down Under) & Peg - 2013 Ford Focus pushing a 2011 Phoenix Cruiser 2552S
"In God we trust" to preserve our country and bring our Troops safely home.
Carry on, regardless..................
rmmpe is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2013, 02:02 PM   #7
Junior Member
 
disisjc's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Panama City Beach, Fl
Posts: 22
Thank you Thank you

...Thanks to all .... It was the chassis ground wire...
__________________
disisjc is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2013, 02:10 PM   #8
Senior Member
 
rmmpe's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Northeast PA
Posts: 1,146
Good on ya................
__________________

__________________
Bob (Squidly Down Under) & Peg - 2013 Ford Focus pushing a 2011 Phoenix Cruiser 2552S
"In God we trust" to preserve our country and bring our Troops safely home.
Carry on, regardless..................
rmmpe is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.