Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > iRV2.com General Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-12-2014, 06:16 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 20
Aerbus Slides and Jacks

Our 1999 Aerbus has been providing us with great service. We recently made a short move inside the same rv park. Everything worked. Now, at the new site, the jacks won't go down. We checked all fuses wecould find, brought the oil resevoir back up to one inch below the fill hole. No leaks, jacks look good, Found two fuxes next to motors under the hood. Found a fuse described as F10 in good shape. Tried lowering with engine on and off, withgenerator on, cleaned terminals to battery. Hear clicking sound T the two little motors under the hood but no action to the jacks. What has happened.?
__________________

__________________
AquaBlur is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-12-2014, 06:33 PM   #2
Senior Member
 
Rexhall Owners Group
Join Date: Jul 2013
Location: Beavercreek, OH
Posts: 101
Not sure I can offer much beyond checking the obvious.

Is emergency brake engaged?

HWH switch (by the control levers) on?

Slide switch on dash on?

Transmission in park?

If all the above are right, you may want to try actually starting the engine. If the voltage is low on the battery, you mat not have enough voltage to get the pump motor to engage. The alternator will fix that issue.

Unfortunately, my manuals are in storage with the RV. Check your HWH literature and see if it offers any other diagnostics.

Hope all works out!
__________________
56safari is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
jacks, slide



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I love my Thor | Damon Outlaw! DGShaffer Thor Industries Owner's Forum 5910 Today 05:39 AM
Issue with slides & jacks nrupracht Monaco Owner's Forum 10 01-07-2014 05:33 PM
Dump airbags before or after jacks are down? travelinfolk Gulf Stream Owner's Forum 8 12-17-2013 02:55 PM
Leveling sequence gramps66 Class A Motorhome Discussions 39 10-27-2013 05:30 PM
Power Gear Jacks won't Auto Level - HR Vacationer Rusty1233 Class A Motorhome Discussions 2 06-02-2013 07:33 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.