Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > iRV2.com General Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-15-2017, 01:31 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 1
No power for ignition or instruments

Got up Sat. morning while camping and found coach would not start. Got no response from starter, and instrument panel had no lights or gauges. Had camping neighbor try to jump battery but still no response. Took battery to nearby auto parts store and replaced battery with new one, even though the old one still had some power but low cranking amps. Still nothing. Got coach generator running with help of camper neighbor but still could not start coach even with auxiliary start. Had to get towed back to town and still waiting for shop to figure out what is going on???
__________________

__________________
Chena camper is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-15-2017, 02:11 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,022
What chassis? Workhorse maybe?
__________________

__________________
03 Itasca Sunova, 8.1 Workhorse on a P32 chassis
Mudfrog is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 03:19 PM   #3
Senior Member
 
spdracr39's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Cabot, Arkansas
Posts: 400
Circuit breaker or main fuse blown. Post burned or broken off of starter solenoid. Battery cable bad.
__________________
2013 Bullet 284RLS
2017 GMC 2500HD SLE 6.0L Z71 4x4 Standard Bed
Husky Centerline
[SIGPIC][/SIGPIC]
spdracr39 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2017, 05:07 PM   #4
Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 50
bad ground wire ?
__________________
nomad95 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2017, 11:31 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 11
Ignition A 40 Amp fuse
__________________
Wrenchch3 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2017, 11:40 AM   #6
Senior Member
 
Skip426's Avatar


 
Join Date: Apr 2011
Location: Powell River, B.C.
Posts: 14,996
Quote:
Originally Posted by Mudfrog View Post
What chassis? Workhorse maybe?
Chena camper ; we're not standing there beside you ; we can't see your rig , you have to tell us everything .
__________________
99DSDP 3884, Freightliner, XC, CAT 3126B, 300 HP /ALLISON 3060
2000 Caravan toad, Remco & Blue Ox.
Skip426 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2017, 08:46 PM   #7
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by Wrenchch3 View Post
Ignition A 40 Amp fuse
Where would that be located? We're having the same issue.
__________________
simiphipps is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2017, 08:47 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by Chena camper View Post
Got up Sat. morning while camping and found coach would not start. Got no response from starter, and instrument panel had no lights or gauges. Had camping neighbor try to jump battery but still no response. Took battery to nearby auto parts store and replaced battery with new one, even though the old one still had some power but low cranking amps. Still nothing. Got coach generator running with help of camper neighbor but still could not start coach even with auxiliary start. Had to get towed back to town and still waiting for shop to figure out what is going on???
What was the fix? We just experienced the same problem.
__________________
simiphipps is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2017, 10:56 AM   #9
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 27,508
Hi ! Welcome to IRV2! We're sure glad you joined the gang!

Hope you get your problem solved quickly! Keep her between the ditches!

Good luck, happy trails, and God bless!
__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2017, 10:57 AM   #10
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 3
Thanks
__________________
simiphipps is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2017, 12:28 PM   #11
Senior Member
 
FORTRIDER's Avatar
 
American Coach Owners Club
Join Date: Jun 2014
Location: N Rim of the Poudre
Posts: 147
I just had the same issue and found the circuit breaker just inside the engine compartment. All gauges were dead along with anything else that was on the chassis batteries. Reset the circuit breaker and all is good, thankfully.
__________________

__________________
2009 Essex - Bordeaux
2015 Jeep Sahara- Really RED all over.
2016 Moto Guzzi Stornello 2015 Ducati Scrambler
FORTRIDER is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ignition, power



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All dash instruments stuck not responding sam-tip Freightliner Motorhome Chassis Forum 4 06-03-2010 03:27 PM
Electrical, no dash instruments or gauges STUFRAT Freightliner Motorhome Chassis Forum 4 10-14-2009 02:23 PM
Looking for accessory instruments Rick Coleman Alpine Coach Owner's Forum 13 06-11-2009 05:58 PM
Instruments Dead Belgique Ford Motorhome Chassis Forum 12 06-26-2006 01:01 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 11:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.