Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > iRV2.com General Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-20-2013, 12:34 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
Remote door entry

On my 07 Ellipse sometimes the remote door entry works and sometimes it doesn't. It is not the remote battery and the compartment locks always work. Any experience with this problem?
__________________

__________________
Camperferg is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-20-2013, 01:26 PM   #2
Senior Member
 
cbeierl's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Aug 2005
Location: Nashua, NH
Posts: 2,002
There should be a couple (maybe four) brass 'buttons' on the hinge side of the door frame which make electrical contact with the door to operate the lock. Try cleaning those off and see if that improves things (a pencil eraser would probably work well).
__________________

__________________
Chris Beierl

2005 Winnebago Vectra 36RD
cbeierl is online now   Reply With Quote
Old 04-20-2013, 01:28 PM   #3
Moderator Emeritus
 
RickO's Avatar


 
Join Date: Jan 2007
Location: Litchfield Park, Arizona
Posts: 10,530
Hi and welcome to the forum.

I had the same problem on my 07 Ellipse. It was intermittent at first and then turned into a hard failure. My extended warranty paid to have the system control unit replaced.

The one Winnie used is no longer available but they provided a compatible replacement. A call to their tech support could help you out a lot.

Best of luck.

Rick
__________________
Rick, Nancy, Peanut & Lola our Westie Dogs & Bailey the Sheltie.

2007 Itasca Ellipse 40FD
RickO is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
door



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.