Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > iRV2.com General Discussion
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-03-2014, 07:28 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 803
Sleep # bed remote problem little help please

Got the coach last year -07 Beaver Marqiue. The remote for the bed would all ways read "er". Extended warrantee replaced compressor and got new remote. Now we are getting same reading. Once in awhile it will work but most of the time all the remote will read out is darn "er". Anyone else have had this problem? Thanks in advance for any assistance.

Safe travels
__________________

__________________
FLYING BUTCH is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-03-2014, 07:36 AM   #2
Senior Member
 
Clayobx's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Dec 2011
Location: Willow Lakes RV & Golf Resort, FL
Posts: 3,116
Never had this problem? I've had two S# on s/b and our coach came with one. I would give the company a call surely they have a tech service. Best of luck.
__________________

__________________
Clay & Pebble.. Miss Butter our sweet Goldie (Jan. 2005-Jan. 2015) Sissy our Border Collie
2012 Providence 42 M. Spartan Chassis, 450 ISL
Ford Edge toad, RM All Terrane, TST TPMS, SMI Air Force One, RVM95....
Clayobx is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 07:38 AM   #3
Senior Member
 
Tha_Rooster's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Georgia
Posts: 4,516
Go to sleep # web site it will tell you how to clear and reset very simple.
__________________
2007 Fleetwood Revolution LE 40V
Tha_Rooster is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2014, 04:02 PM   #4
Senior Member
 
Fred and Bonnie's Avatar
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jan 2002
Location: Pacific Northwest or SoCal
Posts: 2,838
Send a message via ICQ to Fred and Bonnie
Ours will show the "er" code when power is disconnected.

Fred
__________________
Fred and Bonnie
2005 Dolphin LX 6375
Abby, Ruffles & Scarlett, "The Cats"
Fred and Bonnie is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2014, 07:41 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 803
Thanks everyone for the replys. I'll check the power supply.

Safe travels all
__________________
FLYING BUTCH is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2014, 11:14 AM   #6
Senior Member
 
Clayobx's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Dec 2011
Location: Willow Lakes RV & Golf Resort, FL
Posts: 3,116
As a follow up DW says we did have that problem once. It was a loose connection on the hose from the compressor to the air mattress. Worth using some soapy water and checking!
__________________
Clay & Pebble.. Miss Butter our sweet Goldie (Jan. 2005-Jan. 2015) Sissy our Border Collie
2012 Providence 42 M. Spartan Chassis, 450 ISL
Ford Edge toad, RM All Terrane, TST TPMS, SMI Air Force One, RVM95....
Clayobx is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2014, 08:57 AM   #7
Senior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 803
Called company. You all were correct it was the electrical outlet the cord was plugged in. All is well now. Thanks everyone for the replys.

Safe travels
__________________

__________________
FLYING BUTCH is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Okay ... I SOLVED THE AUTO PARK BRAKE PROBLEM! JerryPeck Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 144 10-03-2017 11:45 PM
Monaco Slide Out Problem corrydiller Class A Motorhome Discussions 3 06-30-2014 11:36 AM
Retractable rear bed JBroadaway Winnebago Industries Owner's Forum 10 03-03-2014 09:31 PM
Fridge Problem Rossi6998 Winnebago Industries Owner's Forum 22 01-10-2014 09:02 AM
Please help! New fulltimer with distressing electrical problem! ocipura Class A Motorhome Discussions 67 09-18-2013 02:41 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.