Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > iRV2.com General Discussion
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-08-2013, 12:35 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Windshield wipers starting on their own

Hopefully someone can help us. Our wipers keep coming on and the off switch only stops them temporarily. Weird thing is they on do it when running. Oh this is on a monaco dynasty 2002. Suggestions please......anyone else had this problem. Thx!

Carol McCowa is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-08-2013, 12:44 PM   #2
Senior Member
Freightliner Owners Club
Join Date: Sep 2011
Posts: 205
Had same thing on a GM chassis. Had to replace the wiper motor assembly. There is a computer control board inside the motor assemble that went bad. It was an east fix, and not too expensive, around a hundred bucks as I recall..
Don't know what you have for a wiper system, If you can get a look at it, check NAPA for replacement parts..

Back to a 5'er after 4 yrs fulltime.
Pulling with a '14 2500 ram, 6.4 Hemi.
Montana High Country 31RE
free-to-roam is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2013, 09:49 AM   #3
Senior Member
Join Date: Mar 2013
Posts: 199
I had this problem on a BMW and I went to the fuse panel to pull the relay to disable the wipers because it was driving me nuts. When I pulled the relay I found that a spare fuse had worked its way under the relay and was shorting it out, which was actually causing the problem!

It's probably either the park switch in the wiper motor, the relay, or the switch itself.
bartlettj is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.