Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > New Member Check-In
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-06-2015, 07:30 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 2
Question 1987 Tioga by Fleetwood

Bought an 87 tioga for four wheeling as i don't like sleeping in tent as much as i used to when younger. It has a ford 460 in it . The guy i bought it from took all the polution stuff off. Starts and runs, but when you start driving after a couple of minutes it dies. A little while will start again run and shut off again. Read some of your forums and i think it is either a vacuum problem or not enough fuel pressure. Been awhile since i messed with older engines.
__________________

__________________
WAGNERPA47 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 12-06-2015, 07:38 AM   #2
Senior Member
 
denlock's Avatar
 
Newmar Owners Club
Spartan Chassis
Join Date: Feb 2005
Location: Sterling Heights, MI
Posts: 2,723
__________________

__________________
Tricia & Dennis Lockhart
2010 Ventana 4333
Spartan MM w/Cummins 360 ISC
denlock is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2015, 08:25 AM   #3
Moderator Emeritus
 
Bruce C's Avatar
 
Nor'easters Club
Fleetwood Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Dec 2011
Location: NH
Posts: 5,099
__________________
Bruce & Nancy
FMCA F280542
2004 Bounder 35E
US Navy Vet.
Bruce C is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2015, 08:34 AM   #4
Senior Member
 
hal1phx's Avatar


 
Join Date: Aug 2013
Location: Everywhere USA
Posts: 2,072

Maybe a fuel pump going south ....
__________________
Hal & Jackie .... 03 TS Select 45DS01
02 Haulmark 20' Edge .... 02 Corvette Rdstr


Our Blog
hal1phx is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2015, 09:39 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 2
1987 ford tioga. starts hard runs for awhile, while driving then stops and starts again in couple of minutes. has a 460 engine
__________________
WAGNERPA47 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2015, 10:15 AM   #6
Senior Member
 
jarwiebe's Avatar


 
Newmar Owners Club
Spartan Chassis
Join Date: Jul 2012
Location: Manitoba, Canada
Posts: 314
Quote:
Originally Posted by WAGNERPA47 View Post
Bought an 87 tioga for four wheeling as i don't like sleeping in tent as much as i used to when younger. It has a ford 460 in it . The guy i bought it from took all the polution stuff off. Starts and runs, but when you start driving after a couple of minutes it dies. A little while will start again run and shut off again. Read some of your forums and i think it is either a vacuum problem or not enough fuel pressure. Been awhile since i messed with older engines.
I had the same symptoms in older class C Edson and it was a plugged fuel filter, the one that screws into the carb body. I replaced it and all was good.
__________________
Jake
2005 DSDP 4024, Cummins ISL 370, Spartan MM Chassis / 2007 Jeep Liberty, Blue Ox Base Plate, Aventa LX Tow Bar, RVI 2 Brakes / 1996 Mariah Shabah Z210 - 5.7L Alpha 1 Gen 2
jarwiebe is online now   Reply With Quote
Old 12-06-2015, 12:27 PM   #7
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,345
Welcome to IRV2! We're sure glad you joined us!

Sorry I can't help with your problem!

Congrats on the new rig! Keep her between the ditches!

Good luck, happy trails, and God bless!
__________________

__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
fleetwood



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Battery isolator 2012 Fleetwood Tioga DSL bhenry44 Sprinter Chassis Forum 0 11-02-2015 05:27 PM
Talking 1992 Tioga Fleetwood fuse and/or battery problem gmarti Vintage RV's 2 03-19-2015 05:03 PM
Weight on a 1987 Fleetwood Bounder??? cimplexsound Class A Motorhome Discussions 6 09-16-2014 07:55 PM
Need tail-light lenses for 1987 fleetwood bounder fsandoval777 Class A Motorhome Discussions 2 06-06-2014 11:53 PM
Backup camera in 2010 Fleetwood Tioga jarwiebe RV Systems & Appliances 1 06-02-2014 02:14 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.