Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-29-2006, 03:53 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oh.
Posts: 519
Is anybody else having trouble bringing up this site. Over this last couple of weeks it seems like every other day I get "sorry cannot find server" or it is really slow coming up. No problem with other sites, just this one. Is it just me? Are they having server problems? Thanks
__________________

__________________
fun time is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 09-29-2006, 03:53 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oh.
Posts: 519
Is anybody else having trouble bringing up this site. Over this last couple of weeks it seems like every other day I get "sorry cannot find server" or it is really slow coming up. No problem with other sites, just this one. Is it just me? Are they having server problems? Thanks
__________________

__________________
fun time is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2006, 04:57 PM   #3
Senior Member
 
Ron-in-Tn's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Clarksville, TN
Posts: 125
yessss....same here. Seems like I can't get in until later in the day...like 8-9pm Eastern time. Not sure what's up with that but it's aggrevating. I thought maybe it was my system...guess not.
__________________
Ron-in-Tn is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2006, 05:19 PM   #4
Senior Member
 
NR4A's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: New Port Richey, FL
Posts: 121
We are not having any problems on Broadband here.
__________________
Sam & Sandy

New Port Richey, FL
NR4A is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 04:23 PM   #5
Senior Member
 
grtharris's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Join Date: Apr 2003
Location: Skiatook, OK
Posts: 2,292
Have you up graded to Windows 7.0 IE. I have heard of some people on another forum having trouble posting after they upgraded.
__________________
Grant & Pat
2014 Adventurer 35P
2012 Jeep Wrangler Rubicon
grtharris is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 08:42 AM   #6
Senior Member
 
Ron-in-Tn's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Clarksville, TN
Posts: 125
I haven't changed anything here. I couldn't even log in at all yesterday...kept telling me that the page was not available...weird??
__________________
Ron-in-Tn is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 04:28 PM   #7
Administrator Emeritus
 
rebelsbeach's Avatar


 
Join Date: Dec 2003
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 9,733
I'm not aware of any "system" issues and I use both Mozilla Firefox AND IE7 for OS so I wouldn't think the issue is there....

I've been off and on many different times throughout the past few days and not noticed any slow down...

Will keep an eye on it though.
__________________
2017 40' Renegade Verona LE LTS
2018 Jeep Wrangler Unlimited Sahara 4 door
Blue Ox Avail and SMI Air Force One
rebelsbeach is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 04:45 PM   #8
Senior Member
 
Ecker's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: South Carolina
Posts: 770
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Ron-in-Tn:
I haven't changed anything here. I couldn't even log in at all yesterday...kept telling me that the page was not available...weird?? </div></BLOCKQUOTE>

Been running very well - no problems and I'm on a local ISP
__________________
Ecker
Ecker is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 05:26 PM   #9
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
No problems from us....

Ken
__________________

__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bounder: Engine trouble Larry45 Fleetwood Products Owner's Forum 15 10-20-2006 07:04 PM
F 53 trouble Jeff Lawrence Ford Motorhome Chassis Forum 12 10-06-2006 02:44 PM
DirectDVR trouble. Danny Gayhart Alpine Coach Owner's Forum 24 09-11-2006 05:41 AM
Trouble getting on the Workhorse site Dsouthw524 Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 1 12-30-2005 11:39 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.