Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-03-2011, 07:02 PM   #1
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
Back Arrow Not Working

When I click on "Forums" and go to a particular (any forum) and look at the threads, then when I press the Back arrow to get out it will not do anything ! What's happening?
__________________

__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-03-2011, 07:05 PM   #2
Senior Member
 
num1dgh's Avatar
 
Country Coach Owners Club
Join Date: Apr 2011
Location: Idaho
Posts: 495
The back arrow on your browser? Does it happen on any website, not just IRV2? That happened to me and drove me nuts . . . turns out a windows update solved the problem.
__________________

__________________
John & Cathy Lamb
43' Winnebago Tour
num1dgh is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 07:07 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 258
It was happening to me too but I just switched to my mac and it seems much better.
__________________
Dave
2004 Newmar KSDP 3353
Surrey B.C.
srydve is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 07:07 PM   #4
Senior Member
 
RJay's Avatar
 
Newmar Owners Club
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,589
Hi Joe,
The back button works for me. What forum were you in when you tried the back button.
__________________
2007 Newmar DSDP 4023
Discovery is seeing what everyone else has seen and thinking what no one else has thought.
If you want to see what man made go East; if you want to see what God made go West.
RJay is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 07:07 PM   #5
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
Quote:
Originally Posted by num1dgh View Post
The back arrow on your browser? Does it happen on any website, not just IRV2? That happened to me and drove me nuts . . . turns out a windows update solved the problem.
It's only on IRV2. I am referring to the browser back button. I can go to RV.net and it works fine. This just started today. I have reset the computer but still have the same thing.
__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 07:10 PM   #6
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
Quote:
Originally Posted by RJay View Post
Hi Joe,
The back button works for me. What forum were you in when you tried the back button.
It doesn't matter which forum area I'm in, it still does the same thing!
__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 07:34 PM   #7
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
Come on guys! Somebody has got to come up with an answer for this. I can't maneuver around the forums
__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 08:11 PM   #8
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
have you been doing your Windows and Browser updates. I refuse to use Internet Explorer and use Fire Fox for a browser.

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 08:21 PM   #9
RV Mutant #14
 
Wayne M's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Texas Boomers Club
Freightliner Owners Club
iRV2 No Limits Club
Join Date: Aug 2008
Location: Texas
Posts: 12,201
if you Google search on the words:

back button not working

you will see that Internet Exploder has a multiple of problems.

It is probably the reason why more people are using Firefox, Safari, or Chrome.
__________________
Wayne MSGT USMC (Ret) & Earlene (CinCHouse)
2015 Winnebago Tour 42QD
RVM14
It is what it is, and then it is what you make of it.
Wayne M is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 09:07 PM   #10
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
Quote:
Originally Posted by Wayne M View Post
if you Google search on the words:

back button not working

you will see that Internet Exploder has a multiple of problems.

It is probably the reason why more people are using Firefox, Safari, or Chrome.
I'll check that out. But why does the button work fine when I am on RV.Net but not on IRV2? My computer does automatic updates.
__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 09:10 PM   #11
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
Would you believe it just started working! Go figure
__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2011, 09:10 PM   #12
doc
Senior Member
 
doc's Avatar
 
Appalachian Campers
Join Date: Sep 2002
Location: Dixie !! (north Georgia) USA
Posts: 2,953
Are you sure you don't have a second screen open and are trying to work from the second one?
__________________
doc is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 06:53 AM   #13
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
Quote:
Originally Posted by doc View Post
Are you sure you don't have a second screen open and are trying to work from the second one?
Naw, couldn't have been that. I went out of it and back in too many times. Stupid computers
__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 06:51 PM   #14
Senior Member/RVM #90
 
MSHappyCampers's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Nov 2002
Location: Columbus, MS
Posts: 26,295
I don't believe this! Now the darn thing is doing it again! Frustrating !:banghead :
__________________

__________________
Joe & Annette

2002 Monaco Windsor 40PBT, 2013 Honda CRV AWD
MSHappyCampers is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP Norcold recall done today now setting code and not working Camping4fun MH-General Discussions & Problems 11 11-11-2011 07:11 AM
454 Chevy engine questions, bringing back an Elandan padraig1066 Vintage RV's 23 05-04-2010 01:04 PM
new back up lights. Paul R. Haller 5th Wheel Discussion 2 03-31-2009 05:04 AM
Two Years Later, my Return to Odell Lake on Memorial Day Weekend RedneckExpress iRV2.com General Discussion 6 06-16-2008 01:59 PM
Fleetwood's 2005 Pace Arrow Ranked Top RV by N.A.D.A. Guides Steve Val Fleetwood Products Owner's Forum 1 04-25-2005 06:44 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 01:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.