Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-10-2012, 07:57 AM   #1
Senior Member
 
Bob (WA0MQE)'s Avatar
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jun 2003
Location: Between Colorado Springs, CO & Fulton, TX
Posts: 1,515
Blog Entries: 1
Thumbs down Back button not working in IE-9

For whatever reason the BACK button (Arrow in title window) as well as the right-click menu "Back" selection, and use of the Alt-left arrow keyboard buttons will not work with Internet Explorer Version 9. I don't have any Add-Ons that didn't come with the program added so I can't see that its my system only causing the problem. These choices (button's etc.) all work fine on other web sites, forums, etc. Also, I have Google Chrome installed and it works fine in the IRV2 web forum.

Also, IRV2 is very slow displaying the pages. I'm on a 4G Network which is very fast.

So I'm wondering if there's a known issue with IE-9?
__________________

__________________
Bob 2006 Monaco Camelot 40PDQ
US Navy Carrier Battlegroup 1959/1963
Summer in Colorado, Winter Texas Gulf Coast
Bob (WA0MQE) is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 09-10-2012, 10:05 AM   #2
Senior Member
 
iRV2 No Limits Club
Join Date: Jun 2006
Location: Naples, Fl.
Posts: 1,303
We have IE7 and have this problem once in a while.

When it happens, we have to click the back arrow 4-5 times in a row and then it goes back.

The problem seems to fix itself in a few days.
__________________

__________________
Camping Rig: 2006 Outback 27 RSDS--
2005 Dodge 3500 - Dually- Cummins
Full time since June 2006
Dog Folks is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2012, 10:43 AM   #3
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,608
The back button works with IE9 on my computer.
__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 01:44 PM   #4
YC1
Senior Member
 
YC1's Avatar


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,566
I am having the same issue. Very frustrating. Can sometimes get it to work but the timing of the mouse clicks seems to be an issue.
__________________
Myron & Deborah
08 HR Endeavor 40 SKQ
2012 Ford Edge Limited FWD 3.5L
Aluminator tow bar, Demco base plate
YC1 is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 02:13 PM   #5
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,901
Blog Entries: 3
I'm sorry you are having trouble and think this may be a cookie or cache issue possibly related to the security settings you have in your browser. We occasionally see these complaints, but the only way I can replicate them is to set my security settings to very high. Can you try specifically enabling cookie exchange with the site?
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 03:10 PM   #6
YC1
Senior Member
 
YC1's Avatar


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,566
I wnt to Tools, security, and hit the Reset the security settings. The back key now works. Thanks for the suggestions.
__________________
Myron & Deborah
08 HR Endeavor 40 SKQ
2012 Ford Edge Limited FWD 3.5L
Aluminator tow bar, Demco base plate
YC1 is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 04:53 PM   #7
Senior Member
 
DonDee's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Spring Valley AZ
Posts: 1,204
If you get stuck again, ALT+LEFT works.
__________________
Don, Mary and Spooky
'00 Bluebird Skoolie Conversion
Geo Tracker/Dodge Neon/Aprilia Scooter towed
DonDee is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 06:49 PM   #8
YC1
Senior Member
 
YC1's Avatar


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,566
Don, what or where is the left key? My back key is working better now but not perfect.
__________________
Myron & Deborah
08 HR Endeavor 40 SKQ
2012 Ford Edge Limited FWD 3.5L
Aluminator tow bar, Demco base plate
YC1 is online now   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 08:37 PM   #9
Senior Member
 
DonDee's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Spring Valley AZ
Posts: 1,204
Quote:
Originally Posted by YC1 View Post
Don, what or where is the left key? My back key is working better now but not perfect.
There's an up, a right, a down and a left key with corresponding arrows (deltas) .
__________________
Don, Mary and Spooky
'00 Bluebird Skoolie Conversion
Geo Tracker/Dodge Neon/Aprilia Scooter towed
DonDee is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 09:59 PM   #10
YC1
Senior Member
 
YC1's Avatar


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,566
Ok, if it doesn't work, read the instructions. If it still doesn't work, follow them. As in the Alt key versus the ctrl key. The alt < key combination seems to be working. Thanks. Strange it does not do this on other sites or with other computers I use. Of course some have Win 7, Explorer 8 etc.
__________________
Myron & Deborah
08 HR Endeavor 40 SKQ
2012 Ford Edge Limited FWD 3.5L
Aluminator tow bar, Demco base plate
YC1 is online now   Reply With Quote
Old 10-06-2012, 07:19 AM   #11
Senior Member
 
rmmpe's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Northeast PA
Posts: 1,146
Back button not working on iRV2

Why does the back button on iRV2 not work?
It works on everything else and other sites.
__________________
Bob (Squidly Down Under) & Peg - 2013 Ford Focus pushing a 2011 Phoenix Cruiser 2552S
"In God we trust" to preserve our country and bring our Troops safely home.
Carry on, regardless..................
rmmpe is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2012, 07:36 AM   #12
Senior Member
 
trackman's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1,136
Sometimes when I am on another site and go to IRV2 the back button does not work. The site I was on does not close out and the back button for lack of better clarity stays with the previous site. I have to go to the task bar and click that site off. After that I have the back button. Not saying that is your problem but I am on IRV2 now and have the back button.
__________________
trackman is offline   Reply With Quote
Old 10-06-2012, 08:58 AM   #13
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
Works fine for me. What operating system do you use. Also, what browser are you using...version, etc...also what up dates.

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2012, 10:49 PM   #14
YC1
Senior Member
 
YC1's Avatar


 
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 5,566
Trackman that is an interesting observation. I will give that idea a try. I don't seem to have problems with my Windows 7 desktop. My laptop is running Vista I think. I have one that runs XP and it works fine.
__________________

__________________
Myron & Deborah
08 HR Endeavor 40 SKQ
2012 Ford Edge Limited FWD 3.5L
Aluminator tow bar, Demco base plate
YC1 is online now   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.