Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-10-2007, 04:13 PM   #1
Senior Member
 
Bob King's Avatar
 
Alpine Owners Club
Join Date: Feb 2006
Location: Ojai, California
Posts: 165
Not sure where to start. I'm using a 2 gHz computer w/1 meg memory. Sea Monkey 1.1.4
The computer does not display dates or times on postings.
Also the buttons at the top of the forums (go, new, find etc.) do not work.
I am using a different computer to post this message. Just wonder if anyone has any idea as to what I need to change
When I go to preferences, where it shows "Community time format" it shows "community format" instead of date and time.
Thanks for any help
Bob King
__________________

__________________
'04 Alpine 36 FDDS
Bob, Ojai, CA
K6OHI - Monitor 146.52
Bob King is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-10-2007, 04:13 PM   #2
Senior Member
 
Bob King's Avatar
 
Alpine Owners Club
Join Date: Feb 2006
Location: Ojai, California
Posts: 165
Not sure where to start. I'm using a 2 gHz computer w/1 meg memory. Sea Monkey 1.1.4
The computer does not display dates or times on postings.
Also the buttons at the top of the forums (go, new, find etc.) do not work.
I am using a different computer to post this message. Just wonder if anyone has any idea as to what I need to change
When I go to preferences, where it shows "Community time format" it shows "community format" instead of date and time.
Thanks for any help
Bob King
__________________

__________________
'04 Alpine 36 FDDS
Bob, Ojai, CA
K6OHI - Monitor 146.52
Bob King is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2007, 05:58 PM   #3
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
Bob,

You might try clearing your 'cookies' and dumping your 'Temporary Internet' files to see if that clears up your problem.
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2007, 09:58 PM   #4
Senior Member
 
Bob King's Avatar
 
Alpine Owners Club
Join Date: Feb 2006
Location: Ojai, California
Posts: 165
Thanks Richard:
I removed all the cookies that I couldn't recognize, and the "Temporary Internet File" is empty. still no change. I can't even reply to messages on that computer. I tried re-installing SeaMonkey and that didn't change anything.
I'll keep playing with it
Bob
__________________
'04 Alpine 36 FDDS
Bob, Ojai, CA
K6OHI - Monitor 146.52
Bob King is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2007, 12:10 PM   #5
Senior Member
 
Bob King's Avatar
 
Alpine Owners Club
Join Date: Feb 2006
Location: Ojai, California
Posts: 165
Update
I can't explain how the problem was fixed. I was on the site with no change in the display, switched to another site the back to IRV2 and the display was correct. I guess gremlins are at work in the computer.
Bob
__________________
'04 Alpine 36 FDDS
Bob, Ojai, CA
K6OHI - Monitor 146.52
Bob King is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
07 Itasca Meridian Info Display Problem Tuney-GA Freightliner Motorhome Chassis Forum 6 12-27-2012 12:05 PM
LED display K Man Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 9 07-18-2008 01:40 AM
Freightliner dash display goes to inverse display -- how to change? rv rick Freightliner Motorhome Chassis Forum 7 05-12-2008 10:46 AM
LCD Display Art D Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 3 09-19-2007 08:01 AM
New style Display arkaussie Freightliner Motorhome Chassis Forum 3 02-20-2006 04:25 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.