Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-02-2014, 12:22 AM   #1
Senior Member
 
Arch Hoagland's Avatar
 
Monaco Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Aug 2002
Location: Clovis, CA, USA
Posts: 5,902
Formatting problem

Notice my reply had no spaces after each sentence. As I typed it I did two carriage returns after the period andit looked OK until I hit post and then all spacing was removed.... This sentence is two lines down but will appear right after the last period. Contacted tech support about this problem, which occurs on four of my computers and they said clear the cache. No help. Also there is no longer an option to edit my post nor is there the notify flame to notify a moderator. Is anybody else having this problem?
__________________

__________________
2004 Monaco La Palma 36DBD, W22, 8.1, 7.1 MPG
2000 LEXUS RX300 FWD 22MPG 4020 LBS
Arch Hoagland is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-03-2014, 12:49 AM   #2
Senior Member
 
Arch Hoagland's Avatar
 
Monaco Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Aug 2002
Location: Clovis, CA, USA
Posts: 5,902
Found the problem.

Adblock Plus was causing it.
__________________
2004 Monaco La Palma 36DBD, W22, 8.1, 7.1 MPG
2000 LEXUS RX300 FWD 22MPG 4020 LBS
Arch Hoagland is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hadley problem Dave999 Class A Motorhome Discussions 1 01-12-2014 04:57 PM
Fridge Problem Rossi6998 Winnebago Industries Owner's Forum 22 01-10-2014 09:02 AM
Electrical problem MsSkeeter Class A Motorhome Discussions 15 01-07-2014 06:02 PM
Please help! New fulltimer with distressing electrical problem! ocipura Class A Motorhome Discussions 67 09-18-2013 02:41 PM
Front AC Vent Problem... Damon Diva Damon 3 09-10-2013 10:47 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.