Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-08-2006, 04:26 PM   #1
Senior Member
 
journey15's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Join Date: Feb 2003
Location: Anywhere, USA
Posts: 226
I have tried for 2 days to get into the forum. Today is the first time I have been able to bring it up. What gives? Anybody else have this problem besides me? I have tried at home and at work.
__________________

__________________
FWC n4hon & ACC n4gnn Fulltiming June 2015
Sadie The "Puggle"
2007 Tiffin Allegro Bus 40QSP
journey15 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-08-2006, 04:26 PM   #2
Senior Member
 
journey15's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Join Date: Feb 2003
Location: Anywhere, USA
Posts: 226
I have tried for 2 days to get into the forum. Today is the first time I have been able to bring it up. What gives? Anybody else have this problem besides me? I have tried at home and at work.
__________________

__________________
FWC n4hon & ACC n4gnn Fulltiming June 2015
Sadie The "Puggle"
2007 Tiffin Allegro Bus 40QSP
journey15 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 05:37 PM   #3
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
I have been on the forum several times over the past few days and not a single problem. I do get on by broad band or a T1 connection. What type connection do you use.

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2006, 06:27 PM   #4
Administrator Emeritus
 
rebelsbeach's Avatar


 
Join Date: Dec 2003
Location: Virginia Beach, VA
Posts: 9,723
No probs at any time....I'm usually off and on several times a day...
__________________
2017 40' Renegade Verona LE LTS
2018 Jeep Wrangler Unlimited Sahara 4 door
Blue Ox Avail and SMI Air Force One
rebelsbeach is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 04:21 AM   #5
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
No problems at work (T1 ) or at home (dial-up ).

Rusty
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 06:36 AM   #6
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
I'm on using a wireless connection @ the county library in Sieverville, TN, seems fine here.
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2006, 07:34 AM   #7
Senior Member
 
Jestme13's Avatar
 
Mid Atlantic Campers
Join Date: Feb 2006
Location: McVeytown, PA
Posts: 2,254
No problems here, I always connect, broadband.
__________________
Steve, Pat, Hakbar, & Root Motor

2007 National RV Pacifica 36'
Jestme13 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 01:18 AM   #8
Senior Member
 
journey15's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Join Date: Feb 2003
Location: Anywhere, USA
Posts: 226
We have time warner cable. I run mozilla browser but tried IE also. I was able to get in at work yesterday but not at home last night. This is very puzzling to me. We have 2 computers in our house and neither was able to access forum. I can bring up the main page but not the forum.
__________________
FWC n4hon & ACC n4gnn Fulltiming June 2015
Sadie The "Puggle"
2007 Tiffin Allegro Bus 40QSP
journey15 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 06:37 AM   #9
Senior Member
 
Glenn and Kathy's Avatar
 
National RV Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: May 2000
Location: California Central Coast
Posts: 1,200
I'm on the forum a couple times a day, haven't had any problems. I am using a wireless broadband hookup, little antenna on the roof, communicating with an antenna 15 miles away. Even with the no visibility blizzard blowing out there now, it is still working.

Glenn
__________________
2006 Sea Breeze LX 8341 on a Workhorse W22 Chassis with 22.5 Alcoa Alum wheels,
2011 Chevy Colorado 4X4 with Ready Brake
Glenn and Kathy is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 07:00 AM   #10
Senior Member
 
Doris's Avatar
 
Nor'easters Club
Join Date: Apr 2000
Location: Upstate NY
Posts: 1,732
I'm not having any problems. Maybe your cookies/temp files need cleaning on both computers?
__________________
Chevy Silverado/Holiday Rambler
Doris is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 08:43 AM   #11
Senior Member
 
WaveMaker's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Phoenix,AZ,usa
Posts: 454
You might want to check your computers for virases...
__________________
Dean
WaveMaker is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2006, 01:26 PM   #12
Senior Member
 
journey15's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Join Date: Feb 2003
Location: Anywhere, USA
Posts: 226
Getting in just fine today at home. We have too many computers and geeks in this house to worry bout viruses. Dont think it is a cookie problem either. Thanks to everyone for answering me.
__________________

__________________
FWC n4hon & ACC n4gnn Fulltiming June 2015
Sadie The "Puggle"
2007 Tiffin Allegro Bus 40QSP
journey15 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New "Forum Leader" in Winnebago Owner's Forum rebelsbeach Winnebago Industries Owner's Forum 19 09-03-2007 08:44 PM
New to the forum kampinguru New Member Check-In 7 08-25-2006 12:51 PM
New to this forum flagypsy New Member Check-In 14 06-22-2006 07:31 PM
New to this forum cougarfamily Mid-Atlantic Region 5 01-17-2005 05:08 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.