Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-10-2008, 02:41 PM   #1
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 48
Over thae last severazl weeks, I have been experiencing a terrible time getting onto the forum website. When I click on forums, it shows it's waiting for the website but just sits there and finally says it's not responding. This is the only website I have this problem with. Out of 10 times trying to get on, I may get on once. It's frustrating and I can only assume Eve Community is a very small server whichc can't handle the load.

Has anyone else had problems likje this?

Toban
__________________

__________________
toban is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-10-2008, 02:41 PM   #2
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 48
Over thae last severazl weeks, I have been experiencing a terrible time getting onto the forum website. When I click on forums, it shows it's waiting for the website but just sits there and finally says it's not responding. This is the only website I have this problem with. Out of 10 times trying to get on, I may get on once. It's frustrating and I can only assume Eve Community is a very small server whichc can't handle the load.

Has anyone else had problems likje this?

Toban
__________________

__________________
toban is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 04:28 PM   #3
Senior Member
 
redwing1's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 112
Send a message via Skype™ to redwing1
Toban, I have had the same problem with my home computer, very frustrating however very few problems at the office! I was putting the blame on my ISP. At any rate it is enough to make one want to dip snuff! This is a great site full of usfull information, hope this gets resolved.

LM
__________________
redwing1 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2008, 09:10 PM   #4
Moderator Emeritus


 
Monaco Owners Club
Excel Owners Club
Join Date: Nov 2006
Location: Hangin' with Sacs and the Pins
Posts: 9,413
Toban...what are you using as far as web-browser and which Mac or Windows Operating System is on your computer?
__________________
MM
*MonacoMama with the 2 Pins & SacsTC Nearby*
*2007 Monaco Diplomat 40' SFT<>2006 Chevy VortecMax Toad<>2006 Buick Lucerne Leading the Way*
MonacoMama is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 02:36 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 175
I don't have any trouble getting on the forum but, the daily report of newest postings I get is sometimes too small to read and I have to got to printable view to read it.
__________________
2007 CC Allure 470
76dc is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 04:31 AM   #6
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
Try clearing your cookies and deleting your Temporary Internet files and let us know what happens afterward.

Richard
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 05:23 AM   #7
Senior Member
 
skipwil's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Appalachian Campers
Join Date: Aug 2007
Location: Greeneville-North East Tn.
Posts: 632
morning: the only problem i have had is a message at the bottom of a post-"done-but with errors on page". it occurs often enough to be a pest. any thoughts?
__________________
JOE.. LEO(ret.)-active USCGAUX-
'01 FLEETWOOD DISCOVERY-'03 VUE pushing
ck. our website:www.overmountainsams.com
skipwil is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2008, 03:14 AM   #8
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 48
I have Windows XP. The computer was bought in 2006. I clear all my cookies etc. It seems when there are alot of people on, memebers and guests is when it's hard to get in. I got in now no problem when there's very few people on. It just seeems the ISP gets overloaded when there's alot of people on line. I'll try as I said 10 times and I'll get through on the "forum" maybe once! It's very frustrating to the point where I may go somewhere else. I like this website though. Don'y have this problem with any other website I go to.

Toban
__________________
toban is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2008, 05:21 PM   #9
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 48
Couldn't get on again. Tried several times but this time when I rebooted the website I went to campgrounds and then forum and it went through. Sometimes it does and sometimes it doesn't.

Very frustrating so I have been spending more of my time on another website.

Toban
__________________
toban is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2008, 06:57 PM   #10
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
Toban, often it is your ISP that is the slow down. If they start to get overloaded, it will slow down to the point that you will time out on your connection and not get the website connected.

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2008, 08:25 AM   #11
Moderator Emeritus
 
K-Star's Avatar


 
Texas Boomers Club
Mid Atlantic Campers
Ford Super Duty Owner
Join Date: Jan 2000
Location: Fulltime - Currently somewhere in the lower 48
Posts: 2,215
As a recent retiree from a major ISP I can tell you that the Internet explosion (I say explosion because I cannot think of a stronger term) has left many providers reeling with the dilemma of upgrading their facilities, adding routers and streamlining routing. There are also new routing technologies being implemented. But speaking from experience, the internet is growing faster than technology can be implemented. Hopefully ISP's will can catch up.

I have been having the same problem lately when I switched from a land-line based DSL connection to a wireless card connection.
__________________
John, Joyce & Zoie the Terrier. - Fulltime since `08

2017 Solitude by Grand Design
2012 Ford F-450 Lariat
K-Star is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2008, 04:27 AM   #12
Senior Member
 
Appalachian Campers
Carolina Campers
Join Date: Apr 2008
Location: Wilmington, NC
Posts: 227
I also am having problems as described above. Cleared, rebooted and still get no responce. All other sites work fine.

Horace
__________________

__________________
Poppy & Grammy
Drake the rescue Yellow Lab
2005 Providence 39L - 2009 Buick Enclave
Just Because is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Propane Leak?, Dead Animal?, or Batteries!! A terrible smell!! Paul T Winnebago Industries Owner's Forum 5 06-19-2008 05:59 PM
Terrible Crash on I-75 Results in Fatality DriVer Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 50 07-20-2007 08:26 PM
Thanks to all for help with terrible noise! raskul Winnebago Industries Owner's Forum 2 06-05-2007 12:40 PM
The New W16/18 Workhorse Makes Big-Time Power Easy for 1st-Time Class A Buyers DriVer RV Industry Press 6 04-08-2006 04:18 PM
Propane Leak?, Dead Animal?, or Batteries!! A terrible smell!! MH-General Discussions & Problems 5 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.