Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-24-2009, 09:30 AM   #1
Senior Member
 
Dav5942's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lake Oklawaha RV Resort(\
Posts: 1,374
Images

What happened to posting images? Can't do it!
__________________

__________________
Outlaw LS '16 JK Ruby '13 TJ '04 Ruby XJ '98-all built for Moab, HD Trike '15, AC Wildcat Trail in garage
http://picasaweb.google.com/dav5942/...T2AlaskaBeyond
Dav5942 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-24-2009, 09:38 AM   #2
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,614
See post #7 in THIS THREAD.
__________________

__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2009, 10:11 AM   #3
Senior Member
 
Dav5942's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lake Oklawaha RV Resort(\
Posts: 1,374
Does not work!
__________________
Outlaw LS '16 JK Ruby '13 TJ '04 Ruby XJ '98-all built for Moab, HD Trike '15, AC Wildcat Trail in garage
http://picasaweb.google.com/dav5942/...T2AlaskaBeyond
Dav5942 is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2009, 10:51 AM   #4
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
Works for me! Here's an attached photo uploaded directly from my computer using the Manage Attachments function. Click on the photo to enlarge.

Rusty
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	CreekmoresRig (Large).jpg
Views:	65
Size:	61.6 KB
ID:	167  
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2009, 01:19 PM   #5
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
Using the Image icon on the toolbar, you can also insert (versus attach) a photo that's hosted on the Internet.



Rusty
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2009, 01:28 PM   #6
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
Quote:
Originally Posted by Dav5942 View Post
Does not work!
Try downsizing your photo before uploading.
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2009, 02:14 PM   #7
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,902
Blog Entries: 3
Quote:
Originally Posted by Dav5942 View Post
Does not work!
Are you getting an error message? More details might help us trouble shoot the problem.
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 08:56 AM   #8
Senior Member
 
Dav5942's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lake Oklawaha RV Resort(\
Posts: 1,374
Now trying again the same way we've been doing it for the past five years. Does not work when clicking on "insert image"-we are getting nothing! Have poste thousands of pics the same way.

Just tried again by editing again no luck.
__________________
Outlaw LS '16 JK Ruby '13 TJ '04 Ruby XJ '98-all built for Moab, HD Trike '15, AC Wildcat Trail in garage
http://picasaweb.google.com/dav5942/...T2AlaskaBeyond
Dav5942 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 09:02 AM   #9
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
Can you post the url of the example photo you're trying to insert?

Rusty
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 09:52 AM   #10
Senior Member
 
Dav5942's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lake Oklawaha RV Resort(\
Posts: 1,374
We are not posting any photo! When clicking the "image insert" as I said we are getting nothing, therefor we cannot post a photo!!!
__________________
Outlaw LS '16 JK Ruby '13 TJ '04 Ruby XJ '98-all built for Moab, HD Trike '15, AC Wildcat Trail in garage
http://picasaweb.google.com/dav5942/...T2AlaskaBeyond
Dav5942 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 10:32 AM   #11
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
The "image insert" icon is used to post a photo that's hosted on the internet. Therefore, the photo will have a url that's inserted in the pop-up box that opens when you click on the Image icon. If you're not inserting a url in the lower blank in the pop-up box, then absolutely nothing will happen.

If you're trying to attach a photo directly off your computer, you'll need to use the Manage Attachments function to Browse your computer and select the photo to be attached. Then click on the Upload button to upload the photo as an attachment to your post.

Rusty
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 11:45 AM   #12
Senior Member
 
Dav5942's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lake Oklawaha RV Resort(\
Posts: 1,374
Yes I know what the image insert is for, been using it for five years no problem until the new system. Works fine on Woodalls and everywhere else. As I said three times previously when we click on the "image insert" we ge NOTHING, no prompt, nothing! Insjert link box works but not the image box. thanks Dave
__________________
Outlaw LS '16 JK Ruby '13 TJ '04 Ruby XJ '98-all built for Moab, HD Trike '15, AC Wildcat Trail in garage
http://picasaweb.google.com/dav5942/...T2AlaskaBeyond
Dav5942 is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 11:59 AM   #13
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
Quote:
Originally Posted by Dav5942 View Post
Yes I know what the image insert is for, been using it for five years no problem until the new system. Works fine on Woodalls and everywhere else.
Please forgive me. I wasn't trying to insult you, but in situations such as this, I have no way of knowing what the individual on the other end is or is not doing. Therefore, I pretty well have to start at ground zero, or very close to it.
Quote:
As I said three times previously when we click on the "image insert" we ge NOTHING, no prompt, nothing! Insjert link box works but not the image box. thanks Dave
For the life of me I can't understand why the hyperlink box would pop up but the image box would not. One would think a pop-up blocker would catch them both.

Rusty
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 12:57 PM   #14
Moderator Emeritus
 
K-Star's Avatar


 
Texas Boomers Club
Mid Atlantic Campers
Ford Super Duty Owner
Join Date: Jan 2000
Location: Fulltime - Currently somewhere in the lower 48
Posts: 2,215
When you click on the insert link icon (globe with a chain link) you should get a dialog box to insert the URL.


Name:   dialog box.bmp
Views: 77
Size:  51.8 KB


If you don't see that you should go to the CONTACT US dropdown and open a ticket.
__________________

__________________
John, Joyce & Zoie the Terrier. - Fulltime since `08

2017 Solitude by Grand Design
2012 Ford F-450 Lariat
K-Star is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why No Images in Signatures? 69RoadRunner Forum 101 | Announcements | Member Concerns 12 03-09-2009 11:48 AM
displaying photo images on forum/ kscouple52 Winnebago Industries Owner's Forum 3 12-30-2008 04:01 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.