Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-05-2014, 04:11 PM   #15
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,919
I also had to log in but really no glitch's. I had one while posting earlier but so far so good.
__________________

__________________
jamesrxx951 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-05-2014, 04:14 PM   #16
Senior Member
 
JacknKay's Avatar
 
Tiffin Owners Club
Join Date: Apr 2011
Posts: 594
There are issues, for sure. I couldn't post there for a bit and went to my profile. I tried to log off and couldn't. (the app wanted to send something, but couldn't) then I could post again. My profile currently shows that I am logged off.
__________________

__________________
Jack & Kay
2015 Allegro 32CA Ford Chassis
FMCA #341229
JacknKay is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 04:16 PM   #17
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,919
Ok I did find a glitch. When I want to select all subscribed threads in "My Subscriptions" using notifications it does not select the entire row like I was able to in the past. I have to select all of them individually.
__________________
jamesrxx951 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 05:05 PM   #18
Moderator Emeritus
 
SmokeyWren's Avatar


 
Join Date: Jun 2011
Location: Midland County, Texas
Posts: 3,330
No problems for me. And my slow HugesNet connection is usually trouble-prone, but the only problem today is the usual slow page loading. At 5 p.m. CDT on Sunday afternoon, it's 39 F. here. But the forecast is for it get cold tonight (15 F.)
__________________
SmokeyWren is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 05:13 PM   #19
RV Mutant #14
 
Wayne M's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Texas Boomers Club
Freightliner Owners Club
iRV2 No Limits Club
Join Date: Aug 2008
Location: Texas
Posts: 12,202
Hey folks, even the Government has problems from time to time so consider a server change is a big deal. Things go amok. Best to not gripe about it but to post what your problems are and let the technical folks deal with it.

For instance:

This morning I had to sign in again with my password. No problem

Just now I had to request a password reset because it did not recognize my old (good) password. No problem. It was about 30 seconds of inconvenience, if you could even call it that.

Happy trails.
__________________
Wayne MSGT USMC (Ret) & Earlene (CinCHouse)
2015 Winnebago Tour 42QD
RVM14
It is what it is, and then it is what you make of it.
Wayne M is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 05:22 PM   #20
Senior Member
 
BFlinn181's Avatar
 
Gulf Streamers Club
Join Date: Jan 2012
Location: Cincinnati
Posts: 16,244
Still can't select colored text, a small blank box when I click on text color. Same thing this morning, when I had to sign in and most posts opened on first post, not last read.
__________________

Bob & Donna
'98 Gulf Stream Sun Voyager DP being pushed by a '00 Beetle TDI
BFlinn181 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 05:29 PM   #21
Senior Member
 
palehorse89's Avatar


 
Newmar Owners Club
Join Date: Oct 2009
Posts: 7,747
Why is it always....folks are gripeing?

Quote:
Originally Posted by Wayne M View Post
Hey folks, even the Government has problems from time to time so consider a server change is a big deal. Things go amok. Best to not gripe about it but to post what your problems are and let the technical folks deal with it.

For instance:

This morning I had to sign in again with my password. No problem

Just now I had to request a password reset because it did not recognize my old (good) password. No problem. It was about 30 seconds of inconvenience, if you could even call it that.

Happy trails.
I am glad that is all you had to do Wayne, za zam, fixed for you. Others are having a lot of other problems, NO ONE GRIPING, just telling their problems........
Cleaning cache, dumping temp. files, system clean, re-boot, log out , log-in, several times, no help.....things not working as should, server busy, Data error......
__________________
2000 Newmar MADP 4060, 350ISC, Spartan MM, IFS 2011 Jeep JK, M&G Braking, 2014 MTI 27' Hog Hauler, Wireless brake control, 2006Ultra & 1989 Springer
palehorse89 is online now   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 05:53 PM   #22
Senior Member
 
poppy bill's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Oct 2012
Location: Sachse Texas
Posts: 164
I just went to page 2 and got the error age Time 5:52cst 1/5/13
__________________
poppy bill is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 05:55 PM   #23
Senior Member
 
poppy bill's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Oct 2012
Location: Sachse Texas
Posts: 164
Now it is OK
__________________
poppy bill is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 07:43 PM   #24
Community Administrator
 
Tech Admin's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Jayco Owners Club
Join Date: Sep 2008
Posts: 142
We're still tweaking it out a bit. I am hoping the last round here has alleviated some of your problems.
__________________
Signature

http://www.whatever.com
Tech Admin is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 07:44 PM   #25
Senior Member
 
palehorse89's Avatar


 
Newmar Owners Club
Join Date: Oct 2009
Posts: 7,747
Quote:
Originally Posted by Tech Admin View Post
We're still tweaking it out a bit. I am hoping the last round here has alleviated some of your problems.
No color selection on tool bar?
__________________
2000 Newmar MADP 4060, 350ISC, Spartan MM, IFS 2011 Jeep JK, M&G Braking, 2014 MTI 27' Hog Hauler, Wireless brake control, 2006Ultra & 1989 Springer
palehorse89 is online now   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 09:55 PM   #26
Senior Member
 
sdennislee's Avatar


 
Monaco Owners Club
Winnebago Owners Club
Join Date: Sep 2011
Posts: 6,404
I can't see anyone's avatar?????
__________________
US Navy Vet, Liberty Tree Member of Oath Keepers, NRA & VFW Life Member, Alaska EMT.
2009 Safari Cheetah 40 SKQ
2009 Winnebago Chalet 231CR
sdennislee is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 10:02 PM   #27
laj
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 1,241
won't let me log off once on and constant parse errors. got rid of the app completely and reloaded new app. didn't solve anything.
__________________
laj is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2014, 10:03 PM   #28
Community Administrator
 
Tech Admin's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Jayco Owners Club
Join Date: Sep 2008
Posts: 142
Quote:
Originally Posted by palehorse89 View Post
No color selection on tool bar?
I think this is now resolved. What say you?

Quote:
Originally Posted by sdennislee View Post
I can't see anyone's avatar?????
Sorry, I was debugging the no color picker issue and that mucked some images temporarily. You should be able to see them now.
__________________

__________________
Signature

http://www.whatever.com
Tech Admin is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dealers for Palazzo Problems & Thor Slide Problems "007" Thor Industries Owner's Forum 29 11-10-2015 06:29 AM
Help American Dream Water Problems GlennLever Fleetwood Products Owner's Forum 13 12-08-2013 07:44 AM
iRV2 2013 National Rally Event info Here! Janet H iRV2.com International Rally 25 09-09-2013 09:52 PM
2013 iRV2 National Rally - Amana Colonies DriVer RV Industry Press 1 08-13-2013 07:09 PM
SPam from IRV2 jamesvinton Forum 101 | Announcements | Member Concerns 10 07-20-2013 12:19 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.