Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-13-2016, 08:27 AM   #1
Senior Member
 
charles tuit's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Feb 2008
Location: prescott az
Posts: 728
iRV2 running slow/back arrow slow

Is it just me or do others have the same problem? Happens only on IRV2. Back arrow works only some of the time, very slow operation.

This happened approximately 6 years ago and some one had a solution that worked but I've forgotten it. Any help for this condition?

I have blocked pop ups and run only this website.
__________________

__________________
Charlie Tuit, 2002 Journey, 32T, XL7 toad
charles tuit is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-13-2016, 12:13 PM   #2
Community Moderator
 
Scarab0088's Avatar


 
Damon Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Mar 2012
Location: SoCal
Posts: 13,994
The site servers have been running without issues for a while.
Clearing the cookies and temporary internet files on Win based browsers can fix many issues like described. The back arrow issue would be a function of the browser and not from the site itself.

If running the mobile app, the system is different.

Maybe provide browser info?

Best luck
__________________

__________________
Kim and Steve, Mustang LCDR (Ret), Damon Outlaw #1193
I have seen gross intolerance shown in support of tolerance, Samuel Coleridge
https://www.irv2.com/attachments/signaturepics/sigpic84535_7.gif
WE LOVE OUR OUTLAW RV
Scarab0088 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 12:16 PM   #3
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Holiday Rambler Owners Club
Join Date: Jan 2013
Location: michigan-tip of the mitt
Posts: 1,382
Mine is running fine
__________________
HR 29 fks TT, 1 slide, Chevy Silverado
Next stop?
t55watson is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 12:32 PM   #4
Senior Member
 
charles tuit's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Feb 2008
Location: prescott az
Posts: 728
Thanks to all for the comeback. I'll change browsers and give it another try.

I'll let you know how it works out.
__________________
Charlie Tuit, 2002 Journey, 32T, XL7 toad
charles tuit is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 12:39 PM   #5
Senior Member
 
Superslif's Avatar
 
Thor Owners Club
Pond Piggies Club
Join Date: Jun 2000
Location: NE. Ohio USA
Posts: 4,701
Once or twice a week, IRV2 runs slow for me too. Been like that for years. Usually only lasts for (slow running) for less than a hour.
__________________
Jim, Diane & Robert ~ NE. OH.
2018 Outdoors RV Timber Ridge 24 RKS
2014 Toyota Tundra Limited 5.7L
IRV2 Photo Album ~Let's Go Places~
Superslif is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 01:31 PM   #6
Senior Member
 
charles tuit's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Feb 2008
Location: prescott az
Posts: 728
Changed my browser to Chrome. World of difference.

Must be because I updated to Windows 10?

Thanks to all for feedback and advise.
__________________
Charlie Tuit, 2002 Journey, 32T, XL7 toad
charles tuit is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 07:18 PM   #7
Senior Member
 
AndyTblc's Avatar
 
Solo Rvers Club
Jayco Owners Club
Join Date: May 2010
Location: West Michigan
Posts: 104
I was having the same issue today. I cleared everything, I'm on windows Edge browser. Still is working kind of slow tonight. When I want to go back, I have to click the back arrow about 5 times before it goes.
I don't have any other issues on any other sites.
__________________
2015 Chevy Silverado 2500HD-1998 Jayco Eagle 25 foot
AndyTblc is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2016, 07:52 PM   #8
Senior Member
 
charles tuit's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Feb 2008
Location: prescott az
Posts: 728
Quote:
Originally Posted by AndyTblc View Post
I was having the same issue today. I cleared everything, I'm on windows Edge browser. Still is working kind of slow tonight. When I want to go back, I have to click the back arrow about 5 times before it goes.
I don't have any other issues on any other sites.
I was on the Windows Edge also and it was slow and the back arrow was slow or not working. I went to Chrome and everything worked great.

I suggest you give it a try. Good luck.
__________________
Charlie Tuit, 2002 Journey, 32T, XL7 toad
charles tuit is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2016, 12:06 PM   #9
Senior Member
 
AndyTblc's Avatar
 
Solo Rvers Club
Jayco Owners Club
Join Date: May 2010
Location: West Michigan
Posts: 104
Quote:
Originally Posted by charles tuit View Post
I was on the Windows Edge also and it was slow and the back arrow was slow or not working. I went to Chrome and everything worked great.

I suggest you give it a try. Good luck.
I'm still on Windows Edge and today is much better, if it happens again, I will try and get on chrome.
__________________
2015 Chevy Silverado 2500HD-1998 Jayco Eagle 25 foot
AndyTblc is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2016, 01:54 PM   #10
Senior Member
 
TonyDi's Avatar


 
Join Date: Feb 2011
Location: Point Pleasant Beach, NJ
Posts: 10,400
I've noticed that IRV2 runs odd late at night. Generally 11:30-12:00. Very slow at those times. Other then that, it seems okay to me.
__________________

__________________
Tony & Ruth........... FMCA#F416727
Newmar Dutch Star 4320, Spartan MM Chassis, Cat C9, Jeep Grand Cherokee Hemi, Blue Ox Aventa LX, and Brake Buddy. TST 507 TPMS
TonyDi is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IRV2 running slow? MSHappyCampers Forum 101 | Announcements | Member Concerns 8 07-03-2015 02:05 PM
Site running slow maxwell18 Forum 101 | Announcements | Member Concerns 3 02-15-2015 08:57 PM
Blue Frig Fan running slow okmunky RV Systems & Appliances 3 01-13-2013 10:01 AM
Slow slow HP laptop wagonmaster2 Technology: Internet, TV, Satellite, Cell Phones, etc. 18 11-10-2011 10:22 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.