Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-19-2016, 05:23 PM   #1
Senior Member
 
scottandanna's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Issaquah, WA
Posts: 837
IRV2 server down? Or just me?

Been getting this ALOT today.

Using Chromium on linux ubuntu 14.04. Not sure if that makes a difference.

Anyone else, or just me?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	irv2.jpg
Views:	18
Size:	143.6 KB
ID:	119398  
__________________

__________________
2015 24' Rockwood UltraLite 2304DS w/Equal-I-Zer 4-Point 1000lb sway control.
2014 39' Montana 3402RL, with no tow vehicle (full-time)
scottandanna is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 02-19-2016, 05:24 PM   #2
Senior Member
 
RandyKathyM's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: May 2009
Posts: 191
Your not the only one.
__________________

__________________
Randy & Kathy
2004 Southwind 37A
RandyKathyM is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2016, 05:27 PM   #3
Senior Member
 
scottandanna's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Issaquah, WA
Posts: 837
It took me about 6 tries with firefox to get that attachment to go up.

Annoying.

And I have lost about 20 posts today while trying to upload them before it shut down and went into mumble mode.
__________________
2015 24' Rockwood UltraLite 2304DS w/Equal-I-Zer 4-Point 1000lb sway control.
2014 39' Montana 3402RL, with no tow vehicle (full-time)
scottandanna is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2016, 05:29 PM   #4
Community Administrator
 
Clifftall's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2009
Posts: 29,136
Thanks for the post. It's been reported.
__________________


Cliff,Tallulah and Buddy ( 1999-2012 )
Clifftall is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2016, 05:40 PM   #5
Senior Member
 
scottandanna's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Issaquah, WA
Posts: 837
Thanks, and hope it isn't a DOS attack...
__________________
2015 24' Rockwood UltraLite 2304DS w/Equal-I-Zer 4-Point 1000lb sway control.
2014 39' Montana 3402RL, with no tow vehicle (full-time)
scottandanna is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2016, 05:45 PM   #6
RVM99
 
bokobird's Avatar


 
Newmar Owners Club
Solo Rvers Club
Join Date: Feb 2014
Location: CT S&B
Posts: 2,892
Quote:
Originally Posted by Clifftall View Post
Thanks for the post. It's been reported.
I saw it as early as last night. I figured perhaps the site is still being attacked or something. Saw it a couple of times today as well.
__________________
Carl
'07 Newmar KSDP3916 w/Hydralift/'06 FLHX, '15 Equinox, Blue Ox Alpha, RVibrake2, FMCA F476758
With the birds...
bokobird is online now   Reply With Quote
Old 02-19-2016, 05:51 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Enjoying the Western States!
Posts: 5,570
I got a 520 error - "Web server is returning an unknown error"

It states my browser is working; CloudFlare is working; Host: Error

This seems to be happening more and more. It's not our computers. It's this site. I can go from this Error Message to another forum with absolutely no problems. It has nothing to do with deleting cookies, as recommended.
__________________
Full-timed for 16 Years . . . Back in S&B Again
Traveled 8 yr in a 2004 Newmar Dutch Star 40' Diesel
& 8 yr in a 33' Travel Supreme 5th wheel
twogypsies is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2016, 06:01 PM   #8
Senior Member
 
scottandanna's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Issaquah, WA
Posts: 837
I am an IT guy at work, and I know how easy it is for someone to screw up a website. Sometimes it takes a couple days to straighten it out.

We have had our email server DOS'ed a couple times, and it pretty much shuts us down for a week.

DOS = Denial Of Service

"In computing, a denial-of-service (DoS) attack is an attempt to make a machine or network resource unavailable to its intended users, such as to temporarily or indefinitely interrupt or suspend services of a host connected to the Internet."

Basically, someone figured out how to use our email server as a way to send out spam emails, so everyone who got spam from us blocked us, so eventually, we could only send emails to and from ourselves, within our own @xxx.com domain. Anyone else blocked us. Which meant no emails to our business partners.

It really does take a couple of days for them to clear it up if this is the case.
__________________
2015 24' Rockwood UltraLite 2304DS w/Equal-I-Zer 4-Point 1000lb sway control.
2014 39' Montana 3402RL, with no tow vehicle (full-time)
scottandanna is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2016, 06:29 PM   #9
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Enjoying the Western States!
Posts: 5,570
Well, I got the error message as I reported above. I then went to another forum without problem. I came back to this forum and I was able to do one post. Then I got the error message again. Now I'm going to try again to continue. :(
__________________

__________________
Full-timed for 16 Years . . . Back in S&B Again
Traveled 8 yr in a 2004 Newmar Dutch Star 40' Diesel
& 8 yr in a 33' Travel Supreme 5th wheel
twogypsies is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iRV2 Supporters Andy R Forum 101 | Announcements | Member Concerns 547 Today 10:56 AM
iRV2 Loads Very Slowly Or Not At All GaryKD Forum 101 | Announcements | Member Concerns 4 03-23-2014 07:26 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.