Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-08-2013, 03:20 PM   #1
Senior Member
 
adonh's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Missouri City, TX
Posts: 1,306
Logging back in

I have noticed lately that if I am logged in to iRV2.com and replay to a message and want to attach pictures that when the new window opens to add the pictures I must log in again on the new page. The same thing happens when I open a link in a message to another thread in iRV2.com. Is it just me or did something change? thanks
__________________

__________________
Don
2003 Forest River Cardinal Platinum 37' 5th Wheel
1976 31' Airstream
adonh is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-08-2013, 03:23 PM   #2
Community Administrator
 
Clifftall's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2009
Posts: 29,125
Do you have " remember me " checked ?


Click image for larger version

Name:	image-684969103.jpg
Views:	54
Size:	185.8 KB
ID:	47485
__________________

__________________


Cliff,Tallulah and Buddy ( 1999-2012 )
Clifftall is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2013, 03:35 PM   #3
Senior Member
 
adonh's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Missouri City, TX
Posts: 1,306
Quote:
Originally Posted by Clifftall View Post
Do you have " remember me " checked ?


Attachment 47485

Yes, I logged out and then logged back in and made sure "remember me" was checked. But then tried to open a link in a message to an iRV2 thread and although the page opened in a different tab, I was not logged on, I was still logged in on the original tab.
__________________
Don
2003 Forest River Cardinal Platinum 37' 5th Wheel
1976 31' Airstream
adonh is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2013, 04:57 PM   #4
Senior Member
 
Arch Hoagland's Avatar
 
Monaco Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Aug 2002
Location: Clovis, CA, USA
Posts: 5,904
Apple or IBM?

Browser being used is?
__________________
2004 Monaco La Palma 36DBD, W22, 8.1, 7.1 MPG
2000 LEXUS RX300 FWD 22MPG 4020 LBS
Arch Hoagland is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2013, 05:03 PM   #5
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,611
There are several things to try.

Delete the iRV2 cookies on your computer and clear your cache.

Check the "Remember Me" box when logging in and set your computer's security to medium-high.
__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2013, 08:25 AM   #6
Senior Member
 
adonh's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Missouri City, TX
Posts: 1,306
Everything is working fine now.
__________________
Don
2003 Forest River Cardinal Platinum 37' 5th Wheel
1976 31' Airstream
adonh is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2013, 09:38 AM   #7
Senior Member
 
Rushmore2011's Avatar
 
LA Gulf Coast Campers
Join Date: May 2013
Posts: 237
I too had the same problem. I check remember me , but it didn't matter. ,,today it's better... Oh to add , I did clear cookies.
__________________
Louisiana Gulf Coast CLUB (accepting members)
Ronnie and Ginger from Cajun Country
2011 Rushmore 38CK and F350 Dually
Rushmore2011 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2013, 12:27 PM   #8
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,611
Corrupted cookies can cause all sorts of problems.

It happened to me....................twice.
__________________

__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 11:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.