Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-25-2008, 11:02 AM   #1
Member
 
N9UOM's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta Jct. AK.
Posts: 38
i have been haven problem loging in, i type in my UN & PW and i get UN not found or login failed, i try 2 or 3 times and it still gives me the error,, however when i ask for my PW under the lost PW link, type in my E-mail and then go login it works,
__________________

__________________
Randi Owen, Delta Jct. AK.
MIB (Men In Blue), WI Good Sam Webmaster
04 35R Bounder, 05 Suzuki Grand Vitara
N9UOM is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-25-2008, 11:02 AM   #2
Member
 
N9UOM's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta Jct. AK.
Posts: 38
i have been haven problem loging in, i type in my UN & PW and i get UN not found or login failed, i try 2 or 3 times and it still gives me the error,, however when i ask for my PW under the lost PW link, type in my E-mail and then go login it works,
__________________

__________________
Randi Owen, Delta Jct. AK.
MIB (Men In Blue), WI Good Sam Webmaster
04 35R Bounder, 05 Suzuki Grand Vitara
N9UOM is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2008, 01:18 PM   #3
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
Randi,

The login information in the profile for your username indicates it's set up to log in using "RandiOwen". Is that what you're using when you get the 'username not found' or 'login failed' error message?
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2008, 07:02 PM   #4
Senior Member
 
george henry's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Atlanta, GA. , South Beach, FL. Naples, Fl , Coral Gables,FL.
Posts: 1,112
Hopefully all is correced.
__________________
george henry is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2008, 07:18 PM   #5
Member
 
N9UOM's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta Jct. AK.
Posts: 38
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Hitchhiker:
Randi,

The login information in the profile for your username indicates it's set up to log in using "RandiOwen". Is that what you're using when you get the 'username not found' or 'login failed' error message? </div></BLOCKQUOTE>
Yes that is what i type in and then my PW and i get the errors , but when i ask for mt PW and it is mailed to me i try it again then it logs me in with no problem
__________________
Randi Owen, Delta Jct. AK.
MIB (Men In Blue), WI Good Sam Webmaster
04 35R Bounder, 05 Suzuki Grand Vitara
N9UOM is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2008, 07:25 PM   #6
Senior Member
 
george henry's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Atlanta, GA. , South Beach, FL. Naples, Fl , Coral Gables,FL.
Posts: 1,112
__________________
george henry is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 05:36 AM   #7
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
I'm not sure what exactly is transpiring to keep you from getting on, but keep in mind the passwords are case sensitive while the usernames are not. I'll monitor this thread to see if additional assistance is needed to correct your dilemma.
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2008, 10:14 AM   #8
Senior Member
 
NYMoose "Lenny"'s Avatar
 
Tiffin Owners Club
Nor'easters Club
Join Date: May 2003
Location: Gardiner, NY USA
Posts: 736
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Hitchhiker:
Randi,

The login information in the profile for your username indicates it's set up to log in using "RandiOwen". Is that what you're using when you get the 'username not found' or 'login failed' error message? </div></BLOCKQUOTE>

I have a suggestion, log out, then empty your cache, restart computer and try again. That may help. I had a similiar problem, and it worked.
Yes that is what i type in and then my PW and i get the errors , but when i ask for mt PW and it is mailed to me i try it again then it logs me in with no problem



<sub>Edited HTML Code for quote.</sub>
__________________
Lenny and Chrissy

2 Boys & My Pups
NYMoose "Lenny" is offline   Reply With Quote
Old 01-28-2008, 09:03 AM   #9
Member
 
N9UOM's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Delta Jct. AK.
Posts: 38
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by NYMoose "Lenny":
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Hitchhiker:
Randi,

The login information in the profile for your username indicates it's set up to log in using "RandiOwen". Is that what you're using when you get the 'username not found' or 'login failed' error message? </div></BLOCKQUOTE>

I have a suggestion, log out, then empty your cache, restart computer and try again. That may help. I had a similiar problem, and it worked.
Yes that is what i type in and then my PW and i get the errors , but when i ask for mt PW and it is mailed to me i try it again then it logs me in with no problem



<sub>Edited HTML Code for quote.</sub> </div></BLOCKQUOTE>

i emptyed all that and it still does it not untill i ask for my PW to be sent to me does it let me in,, fustrating
__________________

__________________
Randi Owen, Delta Jct. AK.
MIB (Men In Blue), WI Good Sam Webmaster
04 35R Bounder, 05 Suzuki Grand Vitara
N9UOM is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Analysts Say More Banks Will Fail Jayco1 iRV2.com General Discussion 4 07-14-2008 06:59 PM
"Auto Park Fail" Norm Newhall Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 21 02-01-2007 01:03 PM
HWH jacks fail to store. Tom and Patty Alpine Coach Owner's Forum 6 01-18-2007 07:18 PM
Login/out Retired and Happy Forum 101 | Announcements | Member Concerns 3 01-07-2005 05:15 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.