Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-20-2007, 01:50 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oh.
Posts: 519
Sorry if this is posted somewhere else but on and off for last week or so, I keep getting "error or site unavailable" when trying to access you. After numerous tries, it runs very slow. No problem with other sites. Is it me or ? Thanks
__________________

__________________
fun time is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-20-2007, 01:50 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oh.
Posts: 519
Sorry if this is posted somewhere else but on and off for last week or so, I keep getting "error or site unavailable" when trying to access you. After numerous tries, it runs very slow. No problem with other sites. Is it me or ? Thanks
__________________

__________________
fun time is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 03:15 PM   #3
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
I've noticed a few times the site was slow, we'll take a look under the hood and see if there are any screws loose. Thanks for the 'heads up'.
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 03:35 PM   #4
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
Richard,

On those rare times that I can try to log in from the office (on a T1 line), I get timeout errors probably 40% to 50% of the time on the iRV2.com forums. I can get to the iRV2.com home page and any other forum without any problem. Something's been going on for a few months.

Rusty
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 03:37 PM   #5
Community Moderator
 
"007"'s Avatar


 
Nor'easters Club
Workhorse Chassis Owner
iRV2 No Limits Club
Join Date: Oct 2004
Posts: 26,762
Things slowed up this afternoon also est time.
__________________
98KSCA, 99MACA, 03 KSCA-3740- 8.1 Chev-- ALLISON Trans, now in good hands
VISIT the NEWMAR QUICK TIPS & EASYMODS 1 & 2
QUICK TIPS # 3
RV SYSTEMS & APPLIANCES & RECALLS --- TECH INFORMATION
"007" is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 05:13 AM   #6
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
It happened again this morning. I was getting timeout errors until 8:12 AM CST.

Rusty
__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 04:35 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oh.
Posts: 519
Same thing happened just few minutes ago but this time had to wait more than 1 minute for the site to come up. Right now it is running very slow. Earlier, about one hour ago, it was perfect? Something is wrong somewhere? Hope you find it.
__________________
fun time is offline   Reply With Quote
Old 11-21-2007, 05:42 PM   #8
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
It took the forum page longer to load than usual from the house just now. Once inside, it seems to run OK.

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2007, 05:28 PM   #9
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
The site is running like a heard of turtles on a cold day right now. Took close to 5 minutesto get loggedon and to posting this message. Also had to log in manually.

Other sites are doing OK...

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2007, 05:40 PM   #10
Moderator in Memoriam
 
Kablewizard's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Feb 2000
Location: Mesa, AZ, USA
Posts: 2,361
Its running good for me. No trouble getting in or speed issue here.
__________________
Jim (SSG US Army Ret.) and Cheri (TSG Phx ANG Ret.) Mesa, AZ
2006 Dodge Ram 2500 HD Mega Cab Diesel | 2005 Honda Goldwing | 2006 35' Dune Chaser 5th Wheel
Kablewizard is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2007, 06:14 PM   #11
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
Now it is up and doing better.

Ken
__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2007, 08:10 PM   #12
Moderator in Memoriam
 
Kablewizard's Avatar


 
Monaco Owners Club
Join Date: Feb 2000
Location: Mesa, AZ, USA
Posts: 2,361
It seems when it acts up, its mostly a very short time 10 - 20 min and iys better. I am not sure if its a site thing or a local thing near them. The next time if I catch it will do a trace rought test.
__________________
Jim (SSG US Army Ret.) and Cheri (TSG Phx ANG Ret.) Mesa, AZ
2006 Dodge Ram 2500 HD Mega Cab Diesel | 2005 Honda Goldwing | 2006 35' Dune Chaser 5th Wheel
Kablewizard is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2007, 01:13 PM   #13
Senior Member
 
ruppr's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Texas Boomers Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jun 2002
Location: Boerne, TX. USA
Posts: 701
For what's it's worth, was switching between "new since---" and reading the pages involved when the site just stopped loading (3:45 pm) The changing ad at the top of the home page loaded at 3:53 (only), the home page finally loaded at 3:58 with the ad.

Best,
__________________
Ruppr|Kris|2005 Itasca SunCruiser|Ultrapower
(toad) 2007 Ford Focus|Aventa LX|Brakebuddy
WIT|FMCA
ruppr is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2007, 07:10 PM   #14
Senior Member
 
Wallaby Dan's Avatar
 
Vintage RV Owners Club
Join Date: Jun 2006
Location: Texas
Posts: 2,212
I noticed it too when loading. Also when switching from another site to here! Hope nothing serious!!!
__________________

__________________
1991 1500 Chevy Pickup
1994 5th wheel 30 foot trailer
I'm lost. I've gone to look for me. If I should return before I get back, please ask me to wait.
Wallaby Dan is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moderator Mr. Mud Alpine Coach Owner's Forum 2 01-26-2008 09:22 PM
Does anyone have a problem getting on to the Workhorse site? Dsouthw524 Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 3 06-06-2006 08:53 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.