Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-30-2013, 09:42 PM   #1
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
Page 2

I seem to have an occasional problem with the Posting Lists. After scrolling down page one of any Forum, normally "new posts", I can't get page 2 to appear. If page 2 does open, then the remainder pages are always available.
__________________

__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-30-2013, 10:01 PM   #2
Moderator Emeritus
 
SarahW's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Oct 2011
Location: In a lawnchair
Posts: 11,204
I haven't noticed a problem. Which browser are you using? Has this been going on for long or just started?
__________________

__________________
.2012 Fleetwood Bounder 33C | 2012 Jeep Wrangler

SarahW is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2013, 10:08 PM   #3
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
It's a problem that has come and gone for the last year.

I use "Firefox".

20 min. ago I wasn't able to get to page 2 using the page selector at the bottom of the page. I left "New Postings" for a couple min. then returned and clicked on 2 using the selector bar at the top of the page. It worked fine.

If the problem continues I will write again.

Thank You
Keith
__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2013, 11:32 PM   #4
Moderator Emeritus
 
SarahW's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Oct 2011
Location: In a lawnchair
Posts: 11,204
Thanks for the report. I'll bump it up the chain.
__________________
.2012 Fleetwood Bounder 33C | 2012 Jeep Wrangler

SarahW is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2013, 10:21 PM   #5
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
Quote:
Originally Posted by ruffian View Post
I seem to have an occasional problem with the Posting Lists. After scrolling down page one of any Forum, normally "new posts", I can't get page 2 to appear. If page 2 does open, then the remainder pages are always available.


Sarah;

The above problem seemed cured after you looked into it but the last 3 evenings it's been screwed up again. It will go to page 2 but now won't open page 3 or higher. The "New Post" forum uses more than 2 pages to show the daily posts.

Help Please.
__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2013, 05:30 AM   #6
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,605
Have you tried deleting the iRV2 cookies and clearing the cache on your computer?
__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is online now   Reply With Quote
Old 07-24-2013, 07:00 PM   #7
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
Quote:
Originally Posted by Route 66 View Post
Have you tried deleting the iRV2 cookies and clearing the cache on your computer?
In the box where iRV2-Forum-then Forum title appears, when I try to go to page 2, that box reads iRV2-Message.

Can't seem to get to page 2 or higher.

Windows 7 doesn't seem to give access to the cache to clear it and if I clear the cookies, I loose my passwords. Hopefully there is another solution.

Thanks for any help.

Keith
__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2013, 07:09 PM   #8
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,605
Do you have your security set to med. or med.-high?

You can delete just the iRV2 cookies, not all of them.
__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is online now   Reply With Quote
Old 07-25-2013, 03:03 PM   #9
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
I found and cleared the cache. Turned out not to be a Windows function.

Where would I find the iRV2 cookies? I found the "cookie jar" but it didn't break out the iRV2 cookies. I only found one, iRV2.com. I didn't delete it.

Maybe clearing the cache will help. I'll find out when I finish with page !.

Thanks.
__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2013, 04:17 PM   #10
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,605
How to clear Firefox cookies for a single site.
__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is online now   Reply With Quote
Old 07-25-2013, 08:40 PM   #11
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
Well; I cleared the cookies and cache.

Just read pg 1 thru 3 on the New Posts forum. Seems to be working for now. We'll see tomorrow.

Thanks again.

Keith
__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2013, 09:21 PM   #12
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
Sarah:

Back again. Read thru pg 1 of "New Posts". Clicked on the 2 to select a page. It doesn't go there.

Have cleared the cache, deleted the iRV2 cookies. Open for any new ideas.

Keith
__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2013, 10:05 PM   #13
Senior Member
 
Monaco Owners Club
Join Date: Jan 2012
Location: Durant, Ok
Posts: 339
Well, I made it to page 2 and beyond. Got out of iRV2 completely, came back in and went to Forums/New Post/page 2. Skipped page 1. Made it to pg 2 and then I was able to continue on to pg's 3 & 4.

We'll see what happens next.

Thanks again.
Keith
__________________

__________________
2002 38' Diplomat
Keith & Shirley
Durant, OK
ruffian is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.