Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-26-2005, 03:56 AM   #1
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,430
Sorry, I've always had problems with the navigation in finding help.

What I want is to put images in a post, not a link to the photo gallery. I've done it before, but long enough ago that I can't find the directions for adding them.

It's not under tools. It's not under the photo album section. & I've been saying I would post them.

?
__________________

__________________
Little Kopit is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-26-2005, 03:56 AM   #2
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,430
Sorry, I've always had problems with the navigation in finding help.

What I want is to put images in a post, not a link to the photo gallery. I've done it before, but long enough ago that I can't find the directions for adding them.

It's not under tools. It's not under the photo album section. & I've been saying I would post them.

?
__________________

__________________
Little Kopit is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2005, 04:09 AM   #3
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,430
Ok, I tweaked and tweaked and tweaked, but I know the how to is around somewhere. I wish it were either under tools or with the Photo Album section. Those places would fit my logic.

__________________
Little Kopit is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2005, 04:21 AM   #4
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
Little Kopit,

The instructions are in the FAQ (Frequently Asked Questions), about 2/3 down the list.
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2005, 04:43 AM   #5
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,430
Ok, I looked at the menu in the middle along the top. I looked at the menu in a table at the top of the table of forum topics. Where else am I supposed to look? Where are FAQ? Remember the more places to look and the more division and subdivision there is, the harder something is to see. The less one uses something the easier it is to have someone else's logic elude you.

?
__________________
Little Kopit is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2005, 07:21 AM   #6
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
Did you click the link I provided?

Here's a copy and paste of the FAQ for your question:<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Question: How do I add a picture to my post?


Answer:
  1. <LI>Upload your RV picture to the photo album. (Note: wait until you receive confirmation that it was approved)

    <LI>Locate the picture in the "RV Photo" album.

    <LI>Right click on the thumbnail with your mouse.

    <LI>Click on "Properties"

    <LI>Highlight the URL that appears in the center of the frame

    <LI>Right click on it

    <LI>Click "copy"

    <LI>Start your post and click on the "Display Image-UBBCode" icon on the message line (2nd icon from right).

    <LI>Paste the URL for your Photo in the "Image URL" box and click OK

    <LI>The photo will be placed in your post at the location of your cursor.
</div></BLOCKQUOTE>
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2005, 07:33 AM   #7
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,430
Thank you for the reply.

Ok, here's another technical thing I've seen from time to time. Sometimes when you create a link it is underlined. Sometimes it's not underlined. In the above post of yours on my screen (I'm in firefox), it's not underlined. I never thought to run my mouse over it.

But I'd still like the click sequence to get to FAQ. ???? I've tried everything in the menus at the center top, nothing shows FAQs. If you give it to me, I promise to create my own hard drive file this time.

The logic has eluded me often enough. I just thought this time, I'd make my query more public so all of you could see that at least one person is having a problem.

__________________
Little Kopit is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2005, 08:02 AM   #8
Administrator in Memoriam
 
Hitchhiker's Avatar


 
Appalachian Campers
Join Date: Jan 2000
Location: Buladean, NC
Posts: 8,127
Little Kopit,

I just learned this morning that the site administration has decided to dump the links to the FAQ's, my apologies. They are still available by clicking "here", I'm not sure how long they'll be there. The ones I linked earlier were to the 'Forum' FAQ's.

The link underlines were also dumped, ostensibly because it's presumed to be nicer to read and has a less cluttered look. At the time they were dumped the administration wasn't sure if it would cause members problems. If you think it's a problem let us know. There's always the possibility these decisions can be reversed.
__________________
'11 GMC Acadia SLT AWD
'11 GMC Sierra 1500 4x4 Extended Cab
Hitchhiker is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2005, 08:33 AM   #9
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,430
Thanks Hitchhiker.

Those links are now bookmarked. They should be kept until a new version is ready for posting!!!!!!!!!!!!!!!!!

My opinions to Administration:

1) FAQs could be re-written, but they are important. You have to assume you have a few new members with extremely few computer skills.

2) Something is necessary to clue people in that they need to wave their mouse 'wand' over the post. The underline is traditional Internet format. Bring the underline BACK.

Thanks again Hitchhiker.

__________________

__________________
Little Kopit is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POSTING PHOTOS VAGABONDMAN Alpine Coach Owner's Forum 17 12-17-2006 05:14 AM
Photos in body of thread disappear Tom and Patty Forum 101 | Announcements | Member Concerns 6 10-20-2006 07:47 AM
POSTING PHOTOS Forum 101 | Announcements | Member Concerns 17 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.