Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-10-2009, 02:41 PM   #1
Senior Member
 
Doula's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Jun 2007
Location: Ohio
Posts: 132
Private Messaging: not showing 'sent messages'

I just tried to PM our admin, Janet H, about a non-technical question. After sending, I clicked to check 'sent messages'. It says that I have "0 sent messages". I'm thinking that there is a glitch and it didn't go through. I do know how the PMs work with Vbulletin as I used to admin a Vbulletin forum, so I don't think it's user error. When there is time (I know you all are very busy right now!), could someone look into this? Thanks!

~Lori
__________________

__________________
~Todd & Lori~ Proud Army Parents
2000 Winnebago Adventurer 37G/ Banks Power
2007 Jeep Wrangler Sahara Unlimited / Master Tow dolly
Doula is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-10-2009, 04:56 PM   #2
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,900
Blog Entries: 3
Quote:
Originally Posted by Doula View Post
I just tried to PM our admin, Janet H, about a non-technical question. After sending, I clicked to check 'sent messages'. It says that I have "0 sent messages". I'm thinking that there is a glitch and it didn't go through. I do know how the PMs work with Vbulletin as I used to admin a Vbulletin forum, so I don't think it's user error. When there is time (I know you all are very busy right now!), could someone look into this? Thanks!

~Lori

Hi - I got your note. You can view the sent mail by going to the sent mail folder in your PM box. FOlders are locate in a drop down menu above the list of messages. You can also set up other folders as you need them.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sent mail.jpg
Views:	55
Size:	20.1 KB
ID:	73  
__________________

__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 05:44 PM   #3
Senior Member
 
Doula's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Jun 2007
Location: Ohio
Posts: 132
Thanks, Janet. Yes, I did try all of that; I am very familiar with the Vbulletin PM system. I also just replied to your PM and it still shows as "0 messages sent" and so my sent messages cannot be reviewed by me. Now, my inbox messages are showing as they should. Odd...but it's not a huge deal, I suppose.

I'm sure you all are working on bigger problems getting this upgrade squared away at the moment. I thought it was worth mentioning, though, in case this is not an isolated problem with just me affected. Thanks.

~Lori
__________________
~Todd & Lori~ Proud Army Parents
2000 Winnebago Adventurer 37G/ Banks Power
2007 Jeep Wrangler Sahara Unlimited / Master Tow dolly
Doula is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 05:50 PM   #4
Senior Member
 
FlyingDiver's Avatar
 
Newmar Owners Club
Join Date: May 2007
Location: Somewhere....
Posts: 3,820
You need to set the option to save sent messages. It's in the User CP, "Edit Options", towards the bottom of the list.

joe
__________________
2008 King Aire 4562, Spartan K3(GT) w/ Cummins ISX 600
2014 Jeep Grand Cherokee Overland 5.7L V8 Hemi w/ Blue Ox Aventa LX Tow Bar and baseplate, SMI Air Force One brake
FlyingDiver is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 05:56 PM   #5
Senior Member
 
Doula's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Jun 2007
Location: Ohio
Posts: 132
Joe, that must be it!!!! Thank you! You're right; it wasn't checked in my user cp. In that other forum that I have eluded to, I think that was already set as a default for us so I didn't even think about that. User error, indeed! lol That was simple; thanks again!

~Lori
__________________
~Todd & Lori~ Proud Army Parents
2000 Winnebago Adventurer 37G/ Banks Power
2007 Jeep Wrangler Sahara Unlimited / Master Tow dolly
Doula is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 05:58 PM   #6
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,900
Blog Entries: 3
Quote:
Originally Posted by Doula View Post
Joe, that must be it!!!! Thank you! You're right; it wasn't checked in my user cp. In that other forum that I have eluded to, I think that was already set as a default for us so I didn't even think about that. User error, indeed! lol That was simple; thanks again!

~Lori

It should have been set as the default - I just changed it. Thanks for finding this!!
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2009, 06:01 PM   #7
Senior Member
 
Doula's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Jun 2007
Location: Ohio
Posts: 132
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
It should have been set as the default - I just changed it. Thanks for finding this!!
Janet, you are running around everywhere today. Thanks for everything. You rock!
__________________
~Todd & Lori~ Proud Army Parents
2000 Winnebago Adventurer 37G/ Banks Power
2007 Jeep Wrangler Sahara Unlimited / Master Tow dolly
Doula is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2009, 11:11 PM   #8
Senior Member
 
ruppr's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Texas Boomers Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jun 2002
Location: Boerne, TX. USA
Posts: 701
Janet, just for info, I had been able to see my sent and received PM's until two days ago, when it all disappeared. Based on the above info, found the option was not checked in my user's cp. However, I haven't been in user's cp to change anything, so don't quite understand that "it is set as a default", something changed it. (?)

Best,

Bob
__________________
Ruppr|Kris|2005 Itasca SunCruiser|Ultrapower
(toad) 2007 Ford Focus|Aventa LX|Brakebuddy
WIT|FMCA
ruppr is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2009, 10:34 PM   #9
Community Administrator
 
NLOVNIT's Avatar


 
Pond Piggies Club
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
LA Gulf Coast Campers
Outdoors RV Owners Club
Join Date: Mar 2002
Posts: 22,253
Blog Entries: 1
Thanks for the info. I was wondering why my sent PM's weren't showing up in my sent folder either. Now I know & changed my setting.

Since my "save sent PM's" didn't follow from the old Forums nor was it defaulted to be check boxed on this one, it's possible a bunch more members have that missed, too.

Lori-
__________________
Lori & Dave - FMA #3415 | FMCA #F419886 | RV/MH Hall of Fame Lifetime Member
2006 Fleetwood Bounder 36Z & 2014 Honda CRV EX-L AWD, My iRV2 Photo Albums
How is it one careless match can start a forest fire but it takes a whole box to start a campfire?
NLOVNIT is online now   Reply With Quote
Old 03-25-2009, 12:38 PM   #10
Moderator Emeritus
 
K-Star's Avatar


 
Texas Boomers Club
Mid Atlantic Campers
Ford Super Duty Owner
Join Date: Jan 2000
Location: Fulltime - Currently somewhere in the lower 48
Posts: 2,215
all along I thought I was doing something wrong because I responded to quite a few PM's and never saw the response anywhere. After reading this post I went to my option and indeed that option was un-clicked. It is now selected.
__________________

__________________
John, Joyce & Zoie the Terrier. - Fulltime since `08

2017 Solitude by Grand Design
2012 Ford F-450 Lariat
K-Star is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
pms, private messages, private messaging, sent messages



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unread messages? FlyingDiver Forum 101 | Announcements | Member Concerns 2 03-09-2009 01:21 PM
e-mail or private messages Steve N Sal Forum 101 | Announcements | Member Concerns 6 01-03-2009 07:01 AM
1000 messages Ted III Alpine Coach Owner's Forum 14 11-08-2008 01:41 PM
Messages C&C R Forum 101 | Announcements | Member Concerns 13 09-08-2008 11:12 AM
Private Messaging? leavitt Forum 101 | Announcements | Member Concerns 4 12-12-2007 11:20 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.