Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-28-2010, 04:37 PM   #1
Senior Member
 
RJay's Avatar
 
Newmar Owners Club
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,589
Problem with add on loading from site??

Hi,

Every once in a while I get a pop up banner just below the window tabs in Internet Explorer. The message says: “An add on for this site has failed to run. Also when I'm in the process of logging in the page seems to jump before I can enter my password. I have made no changes to my security settings in my browser and has only started to occur since around Thanksgiving. If it was a setting in my browser I would think it would happen all the time but it's only occasionally. Any ideas??
__________________

__________________
2007 Newmar DSDP 4023
Discovery is seeing what everyone else has seen and thinking what no one else has thought.
If you want to see what man made go East; if you want to see what God made go West.
RJay is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-28-2010, 06:42 PM   #2
Senior Member
 
Elkhartjim's Avatar


 
Newmar Owners Club
Texas Boomers Club
Freightliner Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Don't mess with Texas
Posts: 3,116
You would possibly get more help if you posted this in the technology forum. I may be mistaken but this forum is related more to tech issues with the forum. Not sure of course.
__________________

__________________
Jim with Judy
2017 Newmar Ventana 4369, 2005 Jeep Wrangler (Rock Crawler), 2016 Jeep Wrangler (Mall Crawler)
Elkhartjim is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2010, 10:00 PM   #3
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,900
Blog Entries: 3
Quote:
Originally Posted by RJay View Post
Hi,

Every once in a while I get a pop up banner just below the window tabs in Internet Explorer. The message says: “An add on for this site has failed to run. Also when I'm in the process of logging in the page seems to jump before I can enter my password. I have made no changes to my security settings in my browser and has only started to occur since around Thanksgiving. If it was a setting in my browser I would think it would happen all the time but it's only occasionally. Any ideas??

Make sure you have java updated and that you have the latest IE updates.

My best suggestion is that you download Firefox and try it out as a browser... I beleive that you would find infinitely better as a browser
You can always go back to IE (but I bet you won't).
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2010, 10:05 PM   #4
Senior Member
 
Wanabee FTer's Avatar
 
Gulf Streamers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Jul 2010
Location: Golden Village Palms, CA
Posts: 1,988
Blog Entries: 12
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
My best suggestion is that you download Firefox and try it out as a browser... I beleive that you would find infinitely better as a browser
I second the motion
Firefox rules!
__________________
John
'98 Gulf Stream Sunsport 325, 7.5L Banks Power Pack, Koni FSD's, Air Bags, ReadyBrute Elite,
2000 Honda Accord

Wanabee FTer is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2010, 10:11 PM   #5
Senior Member
 
RJay's Avatar
 
Newmar Owners Club
Join Date: Jan 2010
Posts: 4,589
Hi Janet and Thanks,
This problem has occured only recently. Everything is updated so I'm not sure what happened. I've had Firefox on my computer for years but I just don't like the way it handles favorites. I can't seem to organize and access them like I want.
__________________
2007 Newmar DSDP 4023
Discovery is seeing what everyone else has seen and thinking what no one else has thought.
If you want to see what man made go East; if you want to see what God made go West.
RJay is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hazard Flasher Problem Ms. Jean Thor Industries Owner's Forum 17 08-28-2014 05:54 PM
W20 Ignition Switch Problem roger1938 Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 6 08-20-2010 07:39 PM
Cluster problem TXredfish Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 5 04-24-2009 07:00 PM
Fuel Contamination Problem CampingCaptain Cummins Engines 5 04-07-2009 03:46 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.