Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-15-2016, 08:22 AM   #15
Senior Member
 
Gordon Dewald's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Mar 2014
Posts: 9,170
Thanks for the update.

I have a Dell 5559, Windows 10 and using Edge.

I just tried to post this and got the message saying I have to wait for 29 seconds.

It actually did post in spite of getting the error message. If I exit out using the back arrow it will take me to the thread and show the post.

I am going to wait and post this again.
__________________

__________________
Gordon and Janet
Tour 42QD/inTech Stacker
Gordon Dewald is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-15-2016, 09:06 AM   #16
Senior Member
 
Gordon Dewald's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Mar 2014
Posts: 9,170
Have made 3 replies without the error message appearing in the last few minutes.
__________________

__________________
Gordon and Janet
Tour 42QD/inTech Stacker
Gordon Dewald is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2016, 09:08 AM   #17
Senior Member
 
Dmorgan6375's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Hickory, NC
Posts: 3,352
Just an up date, Only posted twice yesterday and both times it acted up and posted once before now and it still a mess. IT IS NOT Peoples computers, it is an issue with this site!
__________________
Doug & Darlene Morgan RVM96 & Abby Gabby(pooch)
04 Dolphin 6375 LX W-24 Chassis #434136
"The Journey is our Destination"Hickory,NC
Dmorgan6375 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2016, 09:09 AM   #18
Senior Member
 
plasma800's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Nov 2013
Location: Houston, Texas
Posts: 3,015
Blog Entries: 1
Same thing has been happening to me, but not normally from the POST QUICK REPLY, but from the bottom of the go advanced system.

What I'm seeing is that it's trying to submit my reply twice, as my original reply does get submitted. One time I actually waited the 30 seconds doing something else, and clicked reply (the second time) and my reply was posted twice.
__________________
RVM#78 - -USAF- F-15 Eagle Radar Vet
2005 Fleetwood Revolution
'12 Chevy 2500HD
'15 Airstream International Signature 27FB
plasma800 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2016, 10:34 AM   #19
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,756
Blog Entries: 3
For those reporting trouble with this please include info about what browser and platform you are using. Example:

Windows 10
Chrome
Adblocker (yes or no)
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2016, 11:11 AM   #20
Senior Member
 
BFlinn181's Avatar


 
Gulf Streamers Club
Join Date: Jan 2012
Location: Cincinnati
Posts: 14,111
The problem doesn't happen consistently. Many posts process properly. I seem to notice a short hesitation when it triggers into 'Advanced' instead of just showing the post in the thread. I've noticed more double posts by others in threads I've read, maybe this is the reason??
__________________

Bob & Donna
'98 Gulf Stream Sun Voyager DP being pushed by a '00 Beetle TDI
BFlinn181 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2016, 09:35 AM   #21
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,756
Blog Entries: 3
We've made a few changes - are you still having troubles?
__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2016, 07:34 AM   #22
Senior Member
 
Dmorgan6375's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Hickory, NC
Posts: 3,352
Thank You for fixing the issues. It seems to be back on track now! Y'all do a stand up job and We thank you for all you do.
__________________
Doug & Darlene Morgan RVM96 & Abby Gabby(pooch)
04 Dolphin 6375 LX W-24 Chassis #434136
"The Journey is our Destination"Hickory,NC
Dmorgan6375 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2016, 09:26 AM   #23
Senior Member
 
Gordon Dewald's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Mar 2014
Posts: 9,170
Thanks for the solution.

No issues posting today.
__________________
Gordon and Janet
Tour 42QD/inTech Stacker
Gordon Dewald is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2016, 09:48 AM   #24
Senior Member
 
BFlinn181's Avatar


 
Gulf Streamers Club
Join Date: Jan 2012
Location: Cincinnati
Posts: 14,111
Quote:
Originally Posted by Janet H View Post
We've made a few changes - are you still having troubles?
I held off replying until I'd experienced a number of postings. No more trouble. Thanks !
__________________

Bob & Donna
'98 Gulf Stream Sun Voyager DP being pushed by a '00 Beetle TDI
BFlinn181 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2016, 09:24 PM   #25
Senior Member
 
Gordon Dewald's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Mar 2014
Posts: 9,170
Just had the issue occur a few minutes ago. This time I had to wait until the time was up as the first press did not post.
__________________

__________________
Gordon and Janet
Tour 42QD/inTech Stacker
Gordon Dewald is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
ems, problems



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posting pics problems?? Max Hubrich Forum 101 | Announcements | Member Concerns 4 02-23-2014 10:24 PM
Posting a picture problems Papawto5 Forum 101 | Announcements | Member Concerns 3 01-28-2014 05:01 PM
Original Posting Date Bob (WA0MQE) Forum 101 | Announcements | Member Concerns 7 02-20-2009 05:13 PM
picture posting beaverjim Forum 101 | Announcements | Member Concerns 7 01-06-2009 11:15 PM
Question about posting Pictures Kayot Steve Forum 101 | Announcements | Member Concerns 2 11-30-2008 08:26 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.