Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-09-2015, 11:41 PM   #1
Senior Member
Join Date: Aug 2011
Location: Enjoying the Western States!
Posts: 4,061
Reply Problem

1. This just began tonight....when I did a 'Reply', finished it and clicked to post it, I didn't see my reply in the thread shown on the screen. I had to back up to the whole list of posts and re-open the one I replied to in order to make sure my reply was sent.

Previously, I've also seen my reply posted as soon as I sent it.

2. Started tonight also....when I hit Edit, just my signature shows up, none of the text.

3. Also, I've had this problem for months..... when replying I get a extra space between paragraphs. I have to re-open the post and edit to delete the extra space.

I used the forum earlier today and Problem #1 or 2 didn't happen - just this evening.

Full-timed for 16 Years
. . . Back in S&B Again
Traveled in a 2004 Newmar Dutch Star 40' Diesel
twogypsies is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 04-11-2015, 07:19 PM   #2
Senior Member
BFlinn181's Avatar

Gulf Streamers Club
Join Date: Jan 2012
Location: Cincinnati
Posts: 12,659
It would help if you identify what OS, what web browser (version too) that you are using. If you have a second browser program, does it also show the same issues?

Bob & Donna
'98 Gulf Stream Sun Voyager DP being pushed by a '00 Beetle TDI
BFlinn181 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Jeep vacuum booster problem, Brake Buddy Rvbuzz Toads and Motorhome Related Towing 17 10-05-2015 10:48 AM
Hydraulic Slide Problem Dalybill Excel Owner's Forum 5 09-06-2014 11:12 AM
Problem with 1998 Dutch Star side windows Alberta Al Class A Motorhome Discussions 3 03-27-2014 09:33 AM
Hadley problem Dave999 Class A Motorhome Discussions 1 01-12-2014 03:57 PM
Fridge Problem Rossi6998 Winnebago Industries Owner's Forum 22 01-10-2014 08:02 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.