Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-27-2014, 03:25 PM   #15
Senior Member
 
Pepper2's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Join Date: Nov 2011
Location: Mission TX
Posts: 2,207
Was good earlier today, but was slow when I just replied to a post. When I replied to this post just now, it was normal???
__________________

__________________
Neal and Deb + Mya and Gizmo, the pup's
2003 Winnebago Sightseer 30B

May the roads rise up to meet you, May the winds be always at your back...
Pepper2 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-27-2014, 05:43 PM   #16
Community Administrator
 
Janet H's Avatar


 
Winnebago Owners Club
Vintage RV Owners Club
Mid Atlantic Campers
Workhorse Chassis Owner
Forest River Owners Club
Join Date: Jul 2008
Location: Eastern WA
Posts: 5,902
Blog Entries: 3
We had a few server issues earlier but I think they've been resolved. Sorry for the disruption
__________________

__________________
1964 Airstream Overlander | 1964 Globetrotter | Blog

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose. | Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2014, 07:24 PM   #17
Senior Member
 
RedneckExpress's Avatar
 
Vintage RV Owners Club
Join Date: Jul 2006
Location: Sauvie Island, OR
Posts: 2,353
Send a message via ICQ to RedneckExpress Send a message via AIM to RedneckExpress Send a message via MSN to RedneckExpress Send a message via Yahoo to RedneckExpress
Quote:
Originally Posted by Firebug5 View Post
It will freeze for a few minutes, stating "waiting for a.oogala.com".

Bruce
That's a google ads server.
__________________
'92 Dodge W250 "Dually" Power Wagon
'74
KIT 1106 Kamper Slide-in Truck Camper
'06 Heartland Bighorn 3400RL Fifth wheel
Follow along with me in the The Journey of
RedneckExpress is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2014, 07:34 PM   #18
Senior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 2,796
I have had the same problem from time to time on this site and thoght it was my computer, but other websites I have gone on were working fine. The last two days it has been slow or freezes in the morning.
__________________
Mike & Charlotte
2014 Newmar Canyon Star 3610
Orange County, California
Mike and Cha is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2014, 11:21 AM   #19
Senior Member
 
Not a Clue's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Sep 2007
Location: Orange County, Ca
Posts: 359
I still have the problem and it is consistent. I come on the site every day to try it and still the same. Don't stay very long, very frustrating.
__________________
Linda, Robin & Buddee(Cavalier)
09 Fleetwood Fiesta 29', 08 Vue Demco/UBS
http://thetravelsoflindarobin.blogspot.com/
Not a Clue is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2014, 08:07 AM   #20
Senior Member
 
Bill Hunt's Avatar


 
Join Date: Jun 2014
Location: Waynesboro MS
Posts: 298
It's always slow for me. I thought that by becoming a "paying member" that maybe it would change, but no such luck. I don't get on very much because of the slowness. It's the only site I have problems with.

Bill hunt
__________________
Bill Hunt is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2014, 10:53 AM   #21
Senior Member
 
padre44's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Clarksville, TN
Posts: 226
I just switched from Ad Block to Ad Block Plus. Seems to have solved the problem with the lag.
__________________
padre44 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2014, 10:39 AM   #22
Senior Member
 
Highway 4x4's Avatar
 
Outdoors RV Owners Club
Join Date: Jan 2014
Location: La Verne, Calif
Posts: 2,173
Yep, it's slow. I think it's all the adds that have to load before you can move. There are other RV suites that move much faster. The Mods and admin must know what the problem is, wish they would just tell us. Could be it's just set up that way for the adds.
__________________
2014 Wind River 250RDSW
2014 Ram 2500 Diesel Laramie 4x4, Snugtop shell,
One big spoiled Bernese Mtn Dog
Highway 4x4 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2014, 11:42 AM   #23
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,611
We're not experiencing any site problems, but occasionally an ad will slow page loading down. If it's ad loading problem, usually the ad URL is displayed at the bottom left of the window.

Also IE can be a bit slower than Firefox and Chrome.

What device are you using?

Operating system?

Browser and version?

Quote:
Originally Posted by Highway 4x4 View Post
Yep, it's slow. I think it's all the adds that have to load before you can move. There are other RV suites that move much faster. The Mods and admin must know what the problem is, wish they would just tell us. Could be it's just set up that way for the adds.
__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2014, 07:13 AM   #24
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: texas
Posts: 2,268
I have no problem at all
__________________
whem2fish is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2014, 07:31 AM   #25
Senior Member
 
H. Miller's Avatar
 
Monaco Owners Club
Texas Boomers Club
Join Date: Jan 2009
Posts: 2,523
Internet Explorer has been VERY SLOW for the last month. Just tried Firefox and speed is back to "normal".
__________________
Hal & Ginny Miller '04 Beaver Santiam PRT40
'04 Saturn Vue - US Gear Brake - Blue Ox tow
4"girls" (3 Irish Setters - 1 Retriever) - RIP Annie
H. Miller is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2014, 05:50 AM   #26
Senior Member
 
Country Coach Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Join Date: Feb 2013
Location: Ocala, Florida
Posts: 6,295
IE 11, Win 8.1, fast MiFi connection (20 to 30 mbps download), all temp. files and history cleaned daily, iRV2 is the slowest RV forum I participate in. It is so slow, I sometimes get frustrated, mark all topics as read and leave.
By the way I just now tried FF browser. It is pretty slow there as well.
__________________
FMCA #F431170, GS #822128658, Escapees SKP #112655
2012 Airstream Mercedes Interstate Class B
[SIGPIC][/SIGPIC]
Medico is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2014, 03:03 PM   #27
RVM#87 / Senior Member
 
DieselTech39's Avatar


 
Solo Rvers Club
Join Date: Jul 2014
Location: Ham Lake, MN
Posts: 3,038
Quote:
Originally Posted by Medico View Post
IE 11, Win 8.1, fast MiFi connection (20 to 30 mbps download), all temp. files and history cleaned daily, iRV2 is the slowest RV forum I participate in. It is so slow, I sometimes get frustrated, mark all topics as read and leave.
By the way I just now tried FF browser. It is pretty slow there as well.
Try Google Chrome with AdBlock.....usually works fast for me. JMHO
__________________
Have a wonderful day!
Ken (RVM 87)
FT DP Wanna B The journey is the destination!
Retired & perfecting procrastination!
DieselTech39 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 08:12 PM   #28
Senior Member
 
Koop's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Full Timing
Posts: 745
This site has become so clogged with ads, videos in the side bar and tracking software that it's frustrating for me to use anymore. I'm running Mozilla and other forums and websites load fine. On this site I get messages about waiting for this and that before it completes a page.
__________________

__________________
Mike
2003 Alpine Coach 40MDTS - 400HP Cummins ISL
Can Am Spyder Roadster
Koop is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NY Campsite Guide - Great Site Photos Old Radios Northeast Region 4 09-05-2014 01:50 PM
So, are we driving too slow? terry735001 MH-General Discussions & Problems 121 08-16-2014 01:30 PM
New to site Arizona Bob New Member Check-In 15 06-06-2014 08:35 AM
Tornado Levels Mayflower RV Site; No One Hurt DriVer RV Industry Press 3 04-28-2014 01:24 PM
Newmar Web Site Change GaryKD Newmar Owner's Forum 31 06-11-2013 07:33 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.