Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Forum 101 | Announcements | Member Concerns
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-23-2012, 04:14 PM   #71
Community Moderator
 
bdickson's Avatar


 
Thor Owners Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Apr 2012
Location: Wherever the rig is parked
Posts: 7,403
Quote:
Originally Posted by Andy R View Post
Sorry for the issues you all are experiencing. One post on this thread talks about new ads being shown, that's not the case, we have had the same ad setup for years now. Regardless, it seems that something along the line in the ad delivery process is hanging for certain people. I will contact Google, who's infrastructure provides run the system to find out how we can trace fan fix this problem.
I started using Firefox with Adblocker Plus and all the ads go away. Pages load lightning fast.
__________________

__________________
Bruce Dickson 2013 Thor Challenger 37GT, 5 Star Tune, Safe-T-Plus Steering Control with Air Trim, Roadmaster front and rear Sway Bars, SuperSteer rear Track Bar, Crossfires, 2012 Honda CRV on Blue Ox Aventa LX tow bar. Full timers since Jan 2012.
bdickson is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-25-2012, 08:39 AM   #72
Senior Member
 
Ramblin's Avatar
 
National RV Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Ford Super Duty Owner
Carolina Campers
Join Date: Aug 2011
Posts: 2,253
As an update to my previous post, after 145,000 packets sent, the router po1.fcr04.sr05.dal01.networklayer.com is dropping 24.1% of them. They (networklayer.com) should be made aware of this. Being an edge router, it's probably overloaded.

This morning, using FF with Adblock, I found the browser stuck connecting to google-analytics.com. It had completely (as far as I can tell) rendered the page, and a refresh caused it to load without problem.
__________________

__________________
2002 National Dolphin LX 6356
Workhorse W-22 chassis
Don't believe everything you think.
Ramblin is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 10:32 PM   #73
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Location: Indiana
Posts: 443
Why does it take so long for the posts to appear?
It just started happening a couple of weeks ago.
When you get this fixed, I will start visiting again.
It doesn't do this on any other site that I visit.
I used to enjoy reading and answering some of the posts here. Now, I just don't have the patience to wait for the posts to come up.
Thanks for having a great sight for a long time, I will miss it.
Indiana Journey
__________________
indiana journey is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 11:14 PM   #74
Senior Member
 
Thor Owners Club
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,892
Indiana..I'm not seeing slow loading pages and I'm on a CG WIFI. Did you check out what the others were saying about adblocker? Give it a try.....
__________________
Fred1609 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 01:15 AM   #75
Senior Member
 
Dunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phx, Arid~zona
Posts: 11,106
I up graded to Opera 12.02 from 10.10 and when I post in a thread, my post pops up sooner than I can blink. I also added ad-block and don't see those annoying ads near the top of the page anymore.
__________________
2004 32' National Sea Breeze 1311 Class A on a F-53 Chassis, CHF, TST TPMS, 5Star Tune.
If Dunner (RVM23) can't fix it, it ain't broke!
Cheap Handling Fix Poll. Click Here to vote?
Dunner is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 11:04 AM   #76
Senior Member
 
Dunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phx, Arid~zona
Posts: 11,106
NOW WHAT?

I can go to any site on the web and when it loads, I can see the "elements" as they load. Every other site completely loads in seconds or less.

This site hangs up with 1-4 "elements" still left to load and just hangs... FOREVER. I have to click the X to complete the load.

Why do the Admins have to constantly mess with this site?

I even did a restore to yesterday when it was working fine. It still hangs. I have done nothing to my browser. It hangs with ad-block on or off. No other site in my bookmarks does this. Only bookmarks that take me to irv2.com

Probably more corporate greed. I know it's new software, but put it back to where it was working.

IT EVEN HANGS WHEN I TRY TO PREVIEW OR SUBMIT A POST. YESTERDAY, A NEW POST WOULD POP UP AS SOON AS I CLICKED SUBMIT.
__________________
2004 32' National Sea Breeze 1311 Class A on a F-53 Chassis, CHF, TST TPMS, 5Star Tune.
If Dunner (RVM23) can't fix it, it ain't broke!
Cheap Handling Fix Poll. Click Here to vote?
Dunner is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 11:16 AM   #77
Community Administrator
 
Route 66's Avatar


 
Newmar Owners Club
Retired Fire Service RVer's
Spartan Chassis
Join Date: May 2000
Location: Newark, DE
Posts: 25,605
Quote:
Why do the Admins have to constantly mess with this site?
Neither the Admins nor the Mods have access to the forum's operational software.

When we learn of problems such as this, we refer them to the tech folks.
__________________
Adios, Dirk - '84 Real Lite Truck Camper, '86 Wilderness Cimarron TT, previously 4 years as a fulltimer in a '07 DSDP

Route 66 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 11:36 AM   #78
Senior Member
 
Dunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phx, Arid~zona
Posts: 11,106
I meant the administrator of the software.

I hit send and after 10-15 seconds, it quit trying to send and went to:

"Connection closed by remote server"
__________________
2004 32' National Sea Breeze 1311 Class A on a F-53 Chassis, CHF, TST TPMS, 5Star Tune.
If Dunner (RVM23) can't fix it, it ain't broke!
Cheap Handling Fix Poll. Click Here to vote?
Dunner is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 11:38 AM   #79
Senior Member
 
Dunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phx, Arid~zona
Posts: 11,106
I hit send again and it went right away. Something along the way is bad or someone is tweaking the software. It doesn't happen to any other site.

Edit: Same with this.
__________________
2004 32' National Sea Breeze 1311 Class A on a F-53 Chassis, CHF, TST TPMS, 5Star Tune.
If Dunner (RVM23) can't fix it, it ain't broke!
Cheap Handling Fix Poll. Click Here to vote?
Dunner is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 12:30 PM   #80
Community Administrator
 
JohnRR's Avatar


 
Fleetwood Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Sep 2010
Location: Marquette, Michigan "Da UP"
Posts: 16,939
I must be on different software/site than you
__________________
John & Cathy R.
06 Pace Arrow 38L W24
08 14 Lincoln MKX AWD
See My RV Upgrades
JohnRR is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2012, 12:53 PM   #81
Senior Member
 
Dunner's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Phx, Arid~zona
Posts: 11,106
It changes from minute to minute and second to second. It might be something along the route. Wish they'd fix it or leave it alone.
__________________
2004 32' National Sea Breeze 1311 Class A on a F-53 Chassis, CHF, TST TPMS, 5Star Tune.
If Dunner (RVM23) can't fix it, it ain't broke!
Cheap Handling Fix Poll. Click Here to vote?
Dunner is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2012, 01:11 PM   #82
Senior Member
 
Kliwks's Avatar
 
National RV Owners Club
Nor'easters Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Apr 2012
Location: Warwick, RI
Posts: 200
I have experienced the same issues on my laptop using IE, but not on my home Mac using Safari. I will try ad block. Here is an IE tweak from another forum user.

My first attempt at adding a hyperlink above didn't work. so here is the URL.
slow loading due to the personalized ads
__________________
Steve & Sherrie
2003 National Seabreeze LX
Kliwks is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 02:29 PM   #83
Senior Member
 
Bigd9's Avatar


 
Join Date: Jun 2012
Location: The Bluegrass State
Posts: 3,859
So frustrating. Soooooo frustrating. About a month ago reacting from comments posted in this thread I add Adblock to this computer and everything seemed to work so much better. Starting about a week ago, after about an hour if reading a message would pop up saying I had exceeded my 200 blocked ads. 200 BLOCKED ADS IN AN HOUR? After this message pops up this web site slows w - a - y down. And yet I can SWITCH to several other another web forums and everything is fine.

At my age I don't have a lot of time left to waste waiting for responses when I click on a topic. P-L-E-A-S-E H-E-L-P U-S
__________________
Good Luck, Be Safe and Above All, Don't Forget To Have Fun
Pete
2006 Fleetwood Discovery 35H, being pushed by a 2014 Honda CRV
Bigd9 is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2012, 02:49 PM   #84
Moderator Emeritus
 
RustyJC's Avatar


 
Texas Boomers Club
Join Date: Jul 2000
Location: Cypress, Texas USA
Posts: 8,854
OK, this afternoon at work (T1 line), a new page will load down through the Mission Statement box in about 3-4 seconds. The balance of the page below, however, takes as much as 5 minutes to load, and I've had any number of instances where it never did load.

Rusty
__________________

__________________
2016 Ram Longhorn 3500 Dually 4x4 CCLB, 385/900 Cummins, Aisin AS69RC, 4.10
2014.5 DRV Mobile Suites 38RSSA #6972
Come join us on a TEXAS BOOMERS rally!
RustyJC is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.