Go Back   iRV2 Forums > iRV2.com COMMUNITY FORUMS > Just Conversation
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-16-2011, 11:09 PM   #1
Community Administrator
NLOVNIT's Avatar

Pond Piggies Club
Fleetwood Owners Club
Ford Super Duty Owner
LA Gulf Coast Campers
Outdoors RV Owners Club
Join Date: Mar 2002
Location: Central OH, USA
Posts: 18,652
Blog Entries: 1
Happy St. Patty's Day!

Test your St. Patricks' Day knowledge with this little trivia quiz...

1. St. Patrick's Day originated from which European country.
a) Great Britain b) Scotland c) Ireland d) France e) Italy

2. St. Patrick's Day is observed in the month of
a) February b) March c) April d) May e) None of the above

3. What symbol is inherently associated with St. Patrick's Day?
a) The Leprechaun b) A harp c) Triskele d) The Claddagh e) Shamrock

4. The longest-running St. Patrick's Day parade in the United States takes place in which city.
a) New York City b) Chicago c) Boston d) Philadelphia e) Buffalo (NY)

5. Who was St. Patrick (the person the holiday was named after)?
a) An Irish revolutionary b) A popular Irish president c) The patron saint of Ireland d) A Christian martyr e) A mythical figure

6. What year did St. Patrick's Day officially become a national holiday in Ireland?
a) 1903 b) 1913 c) 1923 d) 1893 e) 1793

7. The color that is most identified with St. Patrick's Day is
a) Green b) Red c) Blue d) Purple e) White

8. St. Patrick's Day was previously known as
a) Green Day b) Irish Day c) Ireland's Independence Day d) St. Paddy's Day e) No other name

9. Saint Patrick was known for performing which of these acts.
a) Drive away demons b) Banish dangerous animals c) Revive the dead

10. The traditional food of St. Patrick's Day is
a) Cabbage b) Corned beef c) Irish stew d) Potato pancake e) a and b

11. The largest St. Patrick's Day parade is held in which American city.
a) Chicago b) New York c) Philadelphia d) Boston e) Cleveland

12. True or False. Saint Patrick was not an Irish by birth.

Answer Key:
1)c 2)b 3)e 4)c 5)c 6)a 7)a 8)d 9)b 10)e 11)b 12)True

Irish through and through - more than 10 correct
You've earned a pint of black and tan! - 8 to 10 correct
Back to Parochial school for you - less than 8 correct


Lori & Dave - FMA #3415 | FMCA #F419886 | RV/MH Hall of Fame Lifetime Member
2006 Fleetwood Bounder 36Z & 2014 Honda CRV AWD, My iRV2 Photo Albums
How is it one careless match can start a forest fire but it takes a whole box to start a campfire?
NLOVNIT is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-17-2011, 09:02 AM   #2
Registered User
Fleetwood Owners Club
Join Date: Dec 2006
Location: Back in Philly for the fall heading to Sunshine before the snow flies
Posts: 1,485
Tis' a Great Day to be IRISH

hondo122 is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2011, 06:59 PM   #3
Senior Member
Winnebago Owners Club
Join Date: Dec 2009
Location: Las Vegas, NV
Posts: 784
Actually every day tis a great day to be Irish. Well then.

Google Kerry, Ireland or Ring of Kerry, Ireland to see where my grandparents were born. Glad to be a 2nd generation native born American. My father and all uncles fought in the Pacific in WWII. All came home highly decorated. Me ? Cu Chi, RVN.

Kerry.....Have never said I am Irish-American, just American (of Irish descent).
two-niner is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Live Each Day duflochy Just Conversation 4 03-23-2010 08:16 PM
Happy Turkey Day Floridakamper Newmar Owner's Forum 3 11-27-2008 07:05 AM
Memorial Day ChiefJohn Military / Veteran RVing 4 05-21-2007 07:39 PM
Happy Father's Day!! OkieCat Just Conversation 5 06-18-2006 03:52 PM
Happy Mothers Day Kablewizard Just Conversation 2 05-14-2006 01:50 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:34 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.