Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-10-2016, 04:45 PM   #15
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 7
Well, even though it might have been off topic, I just really appreciate the fact that someone read my post!

I'll report back on the starting issue, but I'm not going back to Baja until December. Until then, thank you all again.
__________________

__________________
grantbar is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-10-2016, 06:00 PM   #16
Member
 
badturks5's Avatar
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 56
Did you clean the ground battery cable on the battery and the main neg battery connection on the chassis. A bad ground will cause your problem
__________________

__________________
1998 Fleetwood American Tradition 40VS
Cummins C8.3 300 HP Mechanical Injection Pump
Allison Transmission
badturks5 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
454, ems, problems


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Location of temp sensor; 1985 454 429CV23 Vintage RV's 5 12-16-2014 09:08 PM
1985 Allegro 27ft, First timer! moonman94 Class A Motorhome Discussions 7 06-30-2013 09:30 AM
1990 bounder P30 with Chevy 454 Starting Problems chilibeerman Vintage RV's 41 05-21-2012 11:41 AM
1985 Allegro MH Help TNRVNewBe Vintage RV's 7 04-25-2010 06:50 PM
1985 Allegro Chevy 454 Starting problems FlyLikeABand MH-General Discussions & Problems 7 07-12-2009 11:51 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 02:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.