Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-06-2006, 10:30 AM   #1
PDB
Senior Member
 
PDB's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Tualatin, OR USA
Posts: 199
The Hazard lights and the brake lights on my '04 Vectra quit working. Turn signals and tailights work fine.

No audible 'click' when Hazard switch is on.

Center brake light bar works as it should, but the right & left brake/tail/signal lights are dead when brakes are applied, but they work ok as taillights and as turn signals.

Can anyone give me a clue where I might find a breaker or a fuse that controls this circuit?

Thanks.
__________________

__________________
2004 Winnebago Vectra 40AD

2004 Jeep Grand Cherokee Ltd
PDB is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 03-06-2006, 10:30 AM   #2
PDB
Senior Member
 
PDB's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Tualatin, OR USA
Posts: 199
The Hazard lights and the brake lights on my '04 Vectra quit working. Turn signals and tailights work fine.

No audible 'click' when Hazard switch is on.

Center brake light bar works as it should, but the right & left brake/tail/signal lights are dead when brakes are applied, but they work ok as taillights and as turn signals.

Can anyone give me a clue where I might find a breaker or a fuse that controls this circuit?

Thanks.
__________________

__________________
2004 Winnebago Vectra 40AD

2004 Jeep Grand Cherokee Ltd
PDB is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 02:27 PM   #3
PDB
Senior Member
 
PDB's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Tualatin, OR USA
Posts: 199
Found my Hazard problem! Opened up the chasssis breaker panel and found lots of goodies hidden back there, including the Hazard flasher which had been sitting in some trapped rainwater and had corroded. Replaced it and Hazards work fine. Still no brake lights, tho.
Does anyone know what/where the brake light circuit diodes look like/located?
__________________
2004 Winnebago Vectra 40AD

2004 Jeep Grand Cherokee Ltd
PDB is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2006, 11:53 PM   #4
Community Moderator
 
RV Wizard's Avatar


 
Country Coach Owners Club
Appalachian Campers
Gulf Streamers Club
Join Date: Mar 2000
Location: Chattanooga, Tn.
Posts: 12,062
Is this on a Freightliner chassis? If you do not get a response from a member that can help, call the mfg of chassis. Good luck and pass on the info so others can be helped. Thanks.
__________________
Mike, RVIA & RVSA Certified Master RV Technician
Amy, Dr. Assistant - Roxie & Mei Ling, four legs each
2000 Gulf Stream Scenic Cruiser 450 hp & 1330# torque
06 Saturn Vue, 06 Chevy Z71 4x4 & 2014 Corvette Z51 M7
RV Wizard is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2006, 05:30 AM   #5
Senior Member
 
MikeT's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Nor'easters Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Feb 2000
Location: Silver Springs, FL 34488
Posts: 466
On some vehicles, the turn signal switch opens off the brake signal to let the turn function operate. This could be the problem. There may also be two feeds off the brake switch, one for the third light, the other to the turn signal switch. Check both feeds for 12V with brake applied. You may also find the cruise switch located with the brake switch, don't follow the cruise leads.
__________________
MikeT__and_Mo T
'05 Voyage, W20, SMI, '06 CR-V
Ginger, the cat --Daisy, the dog
MikeT is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tail light / Brake light issue... Richard 34A Winnebago Industries Owner's Forum 8 07-15-2008 06:59 AM
Fueling Probs bunny2448 MH-General Discussions & Problems 7 01-21-2008 12:56 PM
Brake Light Switch/ABS Light Golden Gopher Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 6 08-22-2006 10:01 PM
Workhorse IP Panel/Electrical Probs Ken P Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 8 12-27-2005 05:05 PM
ABS LIGHT and Low BRAKE Fluid LIGHT M&EM Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 6 01-12-2005 02:15 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 01:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.