Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-12-2012, 06:08 PM   #1
momoflots21's Avatar
Fleetwood Owners Club
Join Date: Jun 2010
Posts: 32
Front AC has mind a of its own?? HELP!

Our front AC fan turns on and then off (and on and off and...) repeatedly. It does not respond to the intellitec dual thermostat unless its set to cool. Then it adds the compressor to the madness. The control panel doesn't show that the AC is on unless the switch is on.

Its like it has a mind of its own and has no regard for the control.

The intellitec dual thermostat looks like this:

EXTRA INFO -[DH has replaced the aux batteries this season. However since those were plain green and white he didn't know what the volts/amps should have been and he said something was fried when he tried to put 2 in- so we are running with one aux battery, along with the main battery.

We also had a new radio installed this year as well.]

Would really like to take the family somewhere but whew not without both AC's behaving.

Allison and Steve plus 7 expecting # 8 in Nov
1995 Southwind, Chevy chassis
momoflots21 is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-12-2012, 07:59 PM   #2
Senior Member
mgscott4's Avatar
Workhorse Chassis Owner
Join Date: May 2009
Location: Kansas City, MO./Pollock, LA.
Posts: 1,526
It sounds like you might have a problem with the EMS board. You can start by checking the connections. It might be behind your circuit breaker panel under the fridge.
06 Hurricane 34FT WH W20 Chassis 8.1L 129K, Steersafe, Koni Shocks, DIY Trac Bar, Tri-Metric 2025RV Battery Monitor, 4-6V Batteries, Scan Gauge 2, Crossfires, 735W Solar Morningstar MPPT-60, KVH R5 In-Motion Sat, XM Radio, 07 Chevy Malibu Maxx Toad, Falcon 2, Brake Buddy, Escapee
mgscott4 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.