Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-31-2006, 01:45 PM   #1
Senior Member
 
Pushrod's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Camano Island, Washington
Posts: 140
I have had a problem with my information display lights lighting one at a time in sequence very rapidly, sort of a racetrack of lights. It did twice within 15 minutes, both times I pulled over, shut the engine off, and restarted. After the second time it has not happened again. My service manager says it sounds like the main computer tried to reboot.............. This was an '06 Meridian (Freightliner chassis) Has andyone else experienced this?
__________________

__________________
"Time is Nature's way of not letting everything happen at once."
2015 Itasca Meridian 40R
2010 Escape
Pushrod is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-31-2006, 01:45 PM   #2
Senior Member
 
Pushrod's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Camano Island, Washington
Posts: 140
I have had a problem with my information display lights lighting one at a time in sequence very rapidly, sort of a racetrack of lights. It did twice within 15 minutes, both times I pulled over, shut the engine off, and restarted. After the second time it has not happened again. My service manager says it sounds like the main computer tried to reboot.............. This was an '06 Meridian (Freightliner chassis) Has andyone else experienced this?
__________________

__________________
"Time is Nature's way of not letting everything happen at once."
2015 Itasca Meridian 40R
2010 Escape
Pushrod is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2006, 05:35 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Carmel, Indiana
Posts: 287
Yes, I had the same problem and posted about here several months ago.

flashing and cycling around the display warning lights


In my case it was caused by poor connections in the wiring near the bottom/base of the steering column in side the RV.

"They also noted that the connections to the control module box had some looseness in them and they replaced all the connections to ensure that they were tight."

After the last 3,500 miles of driving, no further problems.
__________________
Clayton
2006 Winnebago Journey 36G
Cat 350
CWHTRAINS is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 12:30 PM   #4
Senior Member
 
Pushrod's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Camano Island, Washington
Posts: 140
Thanx for the feedback, I will start checking out the connections Friday, ( coach is in for service ). Winnebago Cust. Ser. said it sounds like I have a loose connection between the MMDC and the message center. So I suppose the obvious place to look first is where you suggested, under the dash.
__________________
"Time is Nature's way of not letting everything happen at once."
2015 Itasca Meridian 40R
2010 Escape
Pushrod is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 05:56 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Carmel, Indiana
Posts: 287
On mine, the connections were at the base of the steering column down by the floor, not up under the dash. The Freightliner mechanic replaced all of them to ensure tight connections.
__________________
Clayton
2006 Winnebago Journey 36G
Cat 350
CWHTRAINS is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Daytime running lights on 04 Sunrise and add Driving lights Dsouthw524 Winnebago Industries Owner's Forum 6 10-04-2007 05:36 AM
Dash Board Lights and Head Lights LeeB Newmar Owner's Forum 13 07-26-2007 04:33 AM
E450 Trailer Lights, Stop Lights - no Turn Signal? Scrib Ford Motorhome Chassis Forum 2 06-04-2007 01:38 PM
Cargo Lights as Back Up Lights high desert Toy Haulers Discussion 10 09-11-2006 09:32 PM
Dash Board Lights and Head Lights Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 13 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.