Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-09-2008, 01:01 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
I'm not sure what the tech name would be but I call it the instrument cluster ( the speedo and gages). Mine have stopped working properly as the (LEDs?) are about half showing, very unreadable. Can this be fixed or is a totally new part required? I like to fix things instead of replacing them. I got some good responses on my last post and would like to thank everyone for the help. I'm still working on the problem but you guys helped. Thanks, Jim
__________________

__________________
Jimammo is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-09-2008, 01:01 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 4
I'm not sure what the tech name would be but I call it the instrument cluster ( the speedo and gages). Mine have stopped working properly as the (LEDs?) are about half showing, very unreadable. Can this be fixed or is a totally new part required? I like to fix things instead of replacing them. I got some good responses on my last post and would like to thank everyone for the help. I'm still working on the problem but you guys helped. Thanks, Jim
__________________

__________________
Jimammo is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2008, 01:26 PM   #3
Senior Member
 
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Aug 2007
Posts: 480
What kind of rig do you have? What chassis?
Joe
__________________
Joe & Sherri
2004 Winnebago Adventurer 37B
UltraPower
JWatkins is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2008, 01:53 PM   #4
Senior Member
 
AFChap's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Spartan Chassis
Join Date: Aug 2002
Location: ...hopefully on the road!
Posts: 4,717
Jimammo

Welcome to the list!

Make, model, chassis, year???? Could be a fuse, loose wire, etc, etc, etc

On my '03 Winnebago Ultimate Advantage on a Spartan Chassis, I have lost apx 1/2 of my instrument cluster lights a couple of times due to a connector coming loose on the back of the dash. My dash hinges up for easy access, and last time it came loose I added a piece of tape to the connector to help it stay in place.
__________________
Paul (KE5LXU) ...was fulltimin', now parttimin'
'03 Winnebago UA 40e / '05 Honda Odyssey toad
AFChap is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Instrument Cluster TAN Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 7 01-30-2009 05:10 AM
Instrument Cluster??? Rocket Heart Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 8 10-22-2008 01:21 PM
Instrument Cluster ?? Rocket Heart Winnebago Industries Owner's Forum 3 10-19-2008 05:14 PM
Instrument Cluster Edmund A Skibinski Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 4 04-27-2007 04:25 AM
Instrument Cluster Rodger H. Raasch Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 3 03-31-2005 06:34 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.