Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-25-2014, 06:48 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jun 2011
Posts: 10
KwiKee problem

Just installed new KwiKee touch pad supplied by powergear my jacks still do not work.Have tried the jumper and got nothing.Pump runs when you jump the motor
Park brake works and have the proper lights on touch pad.Have used the jumper once before it retracted the jacks right away.New motor last year.

kmedgett is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 02-26-2014, 05:53 PM   #2
Senior Member
Join Date: Apr 2012
Posts: 186
Possibly the solenoid on the pump. There are also fuses by the pump, check they are not blown.

camper33 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2014, 06:50 AM   #3
Junior Member
Join Date: Jun 2011
Posts: 10
Thanks after much meter work i also found that the solenoid was sticking.
kmedgett is offline   Reply With Quote


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kwikee level best 300 jacks retriever1 Winnebago Industries Owner's Forum 17 02-15-2014 09:28 PM
Kwikee Jacks Will Not Power Up Yellowboat Winnebago Industries Owner's Forum 8 02-15-2014 09:09 PM
Inverter install problem captd RV Systems & Appliances 1 11-19-2013 04:41 PM
Please help! New fulltimer with distressing electrical problem! ocipura Class A Motorhome Discussions 67 09-18-2013 01:41 PM
Front AC Vent Problem... Damon Diva Damon 3 09-10-2013 09:47 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.