Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-16-2007, 11:24 AM   #1
Member
 
K Man's Avatar
 
Newmar Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Dec 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 94
I have a small, but annoying problem with the LED screen on the steering column. The digits and letters are about 1/3 missing on the LED screen. I have reset to Factory Default and tried to change the contrast. When the key is first inserted there is supposed to be a self diagnosis - but this does not seem to fix the error. What I see is partial letters and numbers. Is there another way to reset this?
__________________

__________________
'04 Kountry Star 3778 - Gas
08 Liberty Sport
K Man is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 12-16-2007, 11:24 AM   #2
Member
 
K Man's Avatar
 
Newmar Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Dec 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 94
I have a small, but annoying problem with the LED screen on the steering column. The digits and letters are about 1/3 missing on the LED screen. I have reset to Factory Default and tried to change the contrast. When the key is first inserted there is supposed to be a self diagnosis - but this does not seem to fix the error. What I see is partial letters and numbers. Is there another way to reset this?
__________________

__________________
'04 Kountry Star 3778 - Gas
08 Liberty Sport
K Man is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 11:49 AM   #3
JC2
Senior Member
 
JC2's Avatar
 
Newmar Owners Club
Texas Boomers Club
Join Date: Dec 2003
Location: Mo/Texas
Posts: 3,155
Sounds like a speedo panel is due for replacement. Should be done under warranty. Here is a previous post on my problem and fix.
Trans Selection LED Readout Fade-Instrument Panel
__________________
04 Newmar DSDP 4015-Cummins ISL 370hp-Spartan MM Chassis-2013 Chev Equinox AWD-Ready Brute Elite Towing System-FMCA 402879-SKP 120487
JC2 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Duo-Therm settings jerry davis Alpine Coach Owner's Forum 2 03-05-2008 07:00 AM
Engine Brake Settings John Neff Alpine Coach Owner's Forum 3 07-03-2007 01:00 PM
IRV2 settings change?? Novi Canada Region 25 10-24-2006 05:09 AM
Norcold temp settings RV Systems & Appliances 19 12-31-1969 07:00 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 05:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.