Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-28-2010, 08:47 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 7
monitor panel lights all read full

All of a sudden all the lights on my 2003 Kountry Star monitor panel are reading full. That includes Fresh Water, Grey,and Black Water, LP, and Battery.

Anyone have any thoughts on what might be causing that. Since it is all the items being measured don't think it would be fouled sensers.
__________________

__________________
jolinpeck is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 12-28-2010, 09:17 PM   #2
Senior Member
 
dons2346's Avatar
 
Country Coach Owners Club
Join Date: Dec 2010
Posts: 4,477
Look for a bad ground. This is one thing that is common to all of them.
__________________

__________________
dons2346 is online now   Reply With Quote
Old 12-29-2010, 09:49 PM   #3
Senior Member
 
Pete & Linda's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Oct 2009
Location: Lakemurray,SC
Posts: 955
Yes what Don said.
__________________
Sunny South Carolina
2004 Pace Arrow 37-C WH W-22
Pete & Linda is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 09:57 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Grayson, GA
Posts: 862
Must be a bad ground ---- only common wire to all of them -- I would start by checking behind the monitor panel.
__________________
Dave and Karen -- '02 Ultimate Advantage 36 C, 350 HP Cummins, Allison 3060 Tranny
'07 Ford Escort, Brake Master 4160, '13 Ford Edge, InvisiBrake
David K is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 11:55 PM   #5
Senior Member
 
Arch Hoagland's Avatar
 
Monaco Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Aug 2002
Location: Clovis, CA, USA
Posts: 5,886
My panel used to do the same thing every now and then. Tapping on the panel and flicking the test switch would correct the problem.
I pulled the panel out to replace three of the lighted switches that had gone bad and that corrected the problem.
So I must have had a poor connection.
__________________
2004 Monaco La Palma 36DBD, W22, 8.1, 7.1 MPG
2000 LEXUS RX300 FWD 22MPG 4020 LBS
Arch Hoagland is online now   Reply With Quote
Old 12-31-2010, 05:48 AM   #6
Community Moderator
 
"007"'s Avatar


 
Nor'easters Club
Workhorse Chassis Owner
iRV2 No Limits Club
Join Date: Oct 2004
Posts: 26,726
Welcome to irv2 jolinpeck.
Your panel may have some wires crossed under a screw or on plug for display of your different levels.



If you pull main panel be careful many wires behind it and loose not tied in bundle.
Enjoy the forums and join us down in Newmar forum.
__________________
98KSCA, 99MACA, 03 KSCA-3740- 8.1 Chev-- ALLISON Trans, now in good hands
VISIT the NEWMAR QUICK TIPS & EASYMODS 1 & 2
QUICK TIPS # 3
RV SYSTEMS & APPLIANCES & RECALLS --- TECH INFORMATION
"007" is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2010, 06:02 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 7
monitor panel

So9lved the problem, Had a fuse that appartenly wasn't making good contact.

What I don't understand is why, if the fuse wasn't making a good curcuit, did I have red lights meaning, I thought, that I had power to the monitor.
__________________
jolinpeck is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2010, 08:28 AM   #8
Senior Member
 
Pete & Linda's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Oct 2009
Location: Lakemurray,SC
Posts: 955
Probably a back feed.
__________________

__________________
Sunny South Carolina
2004 Pace Arrow 37-C WH W-22
Pete & Linda is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2000 Honda Accord factory fogs lights won't fit with a Blue Ox base plate Wanabee FTer Toads and Motorhome Related Towing 0 10-20-2010 10:56 PM
2000 Newmar Dutchstar - no rear signal lights? rkravontka Newmar Owner's Forum 6 09-02-2010 10:48 AM
FYI Vansco Won't Power Tow Car Lights Retiredfields Alpine Coach Owner's Forum 6 05-17-2009 06:04 PM
Brake lights don't work anymore GA Cajun Toads and Motorhome Related Towing 3 04-07-2009 09:22 PM
new back up lights. Paul R. Haller 5th Wheel Discussion 2 03-31-2009 05:04 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.