Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-16-2010, 09:47 AM   #1
Senior Member
 
Fossilhog's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Howell, New Jersey
Posts: 360
Send a message via AIM to Fossilhog
Onan Fault Code

#14..anyone?
__________________

__________________
Tim ,Retired Police Lt. 2002 Winnebago Adventurer+16' Trailer
Harley Road King and Heritage Classic+,Trik-L-start,Hughes Autoformer. Blue Tick Coon hound
Fossilhog is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 07-16-2010, 10:03 AM   #2
Senior Member
 
tedward1555's Avatar
 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Jan 2010
Posts: 360
try this link

Onan Generator Error Code 14 Blues
__________________

__________________
tedward1555 is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2010, 09:56 AM   #3
Senior Member
 
Fossilhog's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Howell, New Jersey
Posts: 360
Send a message via AIM to Fossilhog
Quote:
Originally Posted by tedward1555 View Post
Wow now there's a can of worms! I run the gennie all the time all year. Drove nj-Va last week no problem. At caampground lost post power went to start the onan and it runs less than 2 seconds and goes into shutdown.
__________________
Tim ,Retired Police Lt. 2002 Winnebago Adventurer+16' Trailer
Harley Road King and Heritage Classic+,Trik-L-start,Hughes Autoformer. Blue Tick Coon hound
Fossilhog is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2010, 10:12 AM   #4
Senior Member
 
Fossilhog's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Howell, New Jersey
Posts: 360
Send a message via AIM to Fossilhog
Developments

Quote:
Originally Posted by Fossilhog View Post
Wow now there's a can of worms! I run the gennie all the time all year. Drove nj-Va last week no problem. At caampground lost post power went to start the onan and it runs less than 2 seconds and goes into shutdown.
I have an appointment Aug. 2nd to have this looked at. In the meantime I try it from time to time. Yesterday it stays running while the start switch is held. Today same thing but when it stalls I get no code at all???????
__________________
Tim ,Retired Police Lt. 2002 Winnebago Adventurer+16' Trailer
Harley Road King and Heritage Classic+,Trik-L-start,Hughes Autoformer. Blue Tick Coon hound
Fossilhog is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2010, 11:53 AM   #5
Senior Member
 
Fossilhog's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Howell, New Jersey
Posts: 360
Send a message via AIM to Fossilhog
All fixed

Quote:
Originally Posted by Fossilhog View Post
I have an appointment Aug. 2nd to have this looked at. In the meantime I try it from time to time. Yesterday it stays running while the start switch is held. Today same thing but when it stalls I get no code at all???????
The mechanic found that a brush was hung up in the holder. Cleaned and replaced. Also had him check a crispy looking wire from the generator going into the transfer switch. He stripped it back to clean and said it was caused by loose connection and most of the other wires were loose too. All in all I ducked a bullit and only cost me labor. Seems I found a decent dealer and service 15 minutes away.
__________________
Tim ,Retired Police Lt. 2002 Winnebago Adventurer+16' Trailer
Harley Road King and Heritage Classic+,Trik-L-start,Hughes Autoformer. Blue Tick Coon hound
Fossilhog is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cummins ISB fault code LTJourney Cummins Engines 8 04-25-2011 08:24 PM
abs fault code greg d Freightliner Motorhome Chassis Forum 0 04-21-2010 05:40 PM
Onan 5500 trouble code Carvin Marvin RV Systems & Appliances 4 10-26-2007 04:07 PM
Onan GenSet - loose wires & false code 27 Dale777 Alpine Coach Owner's Forum 2 06-29-2007 06:01 PM
Onan fault code 34 gary85 MH-General Discussions & Problems 5 08-03-2006 03:17 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.