Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-09-2011, 02:20 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Springfield, MO
Posts: 28
refrig. LP problems

My 1995 Winnebago has a Norcold refrigerator which works fine when plugged to 120 or when gen. is running--but doesn't want to light on LP. When lit outside manually it works OK and stays on--but when turned on LP inside; the red X comes on briefly, goes out, then comes on again (after about 11 seconds) and stays on. Since I can lite it outside and it stays on -- does it need a new re-igniter or circuit board or what? Can you help?
__________________

__________________
rapturequick is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 10-09-2011, 02:47 PM   #2
Moderator Emeritus
 
TXiceman's Avatar


 
Vintage RV Owners Club
Texas Boomers Club
Oklahoma Boomers Club
Ford Super Duty Owner
Join Date: Aug 2000
Location: Full Time, TX Home Base
Posts: 17,150
Blog Entries: 21
You need to check the controller board and the thermocouple. Also, clean the burner and chimney. If you get a new board, get the one manufactured by Dinosaur and not the OEM board.

ken
__________________

__________________
Amateur Radio Operator (KE5DFR)|Full-Time! - 2012 6.7L Ford Crew Cab Dually -2013 HitchHiker Champagne 38RLRSB - Travel with one Standard Schnauzer and one small Timneh African Gray Parrot
TXiceman is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2011, 02:06 AM   #3
Senior Member
 
DAN L's Avatar
 
Winnebago Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,898
Quote:
Originally Posted by talk2mehd View Post
My 1995 Winnebago has a Norcold refrigerator which works fine when plugged to 120 or when gen. is running--but doesn't want to light on LP. When lit outside manually it works OK and stays on--but when turned on LP inside; the red X comes on briefly, goes out, then comes on again (after about 11 seconds) and stays on. Since I can lite it outside and it stays on -- does it need a new re-igniter or circuit board or what? Can you help?
here is some info that may help.

http://bryantrv.com/docs2/docs/600.pdf
__________________
01 WINNEBAGO 35U W20.8.1L SW Wa, Hi. Good Sam, SKP. AMSOIL fluids. BANKS ecm program. SCAN GAUGE II w/ Ally temp. 2 LIFELINE GPL-6CT AGM Batts on their sides. TST tptts. K&N panel air filter. AERO mufflers. TAYLOR plug wires. ULTRA POWER track bar. KONI fsd shocks, toad '14 smart car
DAN L is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Curious - How Many Problems With Your RV Wayne M iRV2.com General Discussion 39 07-19-2011 07:52 PM
Electrical problems due to switches.. Zbugsii Monaco Owner's Forum 1 06-07-2011 03:19 PM
wiper problems bobeb Newmar Owner's Forum 2 11-07-2010 09:33 PM
Brake Problems lera Alpine Coach Owner's Forum 4 04-05-2009 01:07 PM
Wiring Problems TWOCZTIFFIN Tiffin Motorhomes Owners Forum 5 02-03-2008 09:44 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 09:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.