Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > MH-General Discussions & Problems
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-17-2008, 07:24 AM   #1
Junior Member
 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Jan 2008
Location: Moorpark CA
Posts: 12
So, I've owned my 4 Bounder for about a month and my Weldex camera worked fine for a couple of weeks. Just last week the picture became intermittent, it would come and go and now it's totally gone. The monitor seems to be fine with a solid green status light yet there's no picture anymore... Since my dash bounces up and down from time to time on bad roads I'm thinking that maybe a connector came loose from the back of the monitor... Any thoughts? How hard would it be to pull the dash out?

Thanks
__________________

__________________
2004 Fleetwood Bounder 34F
Dan_Lorenze is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 01-17-2008, 07:24 AM   #2
Junior Member
 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Jan 2008
Location: Moorpark CA
Posts: 12
So, I've owned my 4 Bounder for about a month and my Weldex camera worked fine for a couple of weeks. Just last week the picture became intermittent, it would come and go and now it's totally gone. The monitor seems to be fine with a solid green status light yet there's no picture anymore... Since my dash bounces up and down from time to time on bad roads I'm thinking that maybe a connector came loose from the back of the monitor... Any thoughts? How hard would it be to pull the dash out?

Thanks
__________________

__________________
2004 Fleetwood Bounder 34F
Dan_Lorenze is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2008, 09:49 AM   #3
Member
 
BB501's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 79
Dan,
I had the identical problem and wound up pulling the IP to get at the back of the Weldex. All I did was push the connector plug in tighter and all was back to normal. The down side was getting at it since it's dash mounted and during the process I cracked my dash panel cover. Hope your solution goes better.

Steve
__________________
BB501 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2008, 01:25 PM   #4
Junior Member
 
Fleetwood Owners Club
Join Date: Jan 2008
Location: Moorpark CA
Posts: 12
Thanks for the info Steve! I think I'll just pull off the front panel off the dash the check it out, I need to pull it off to upgrade the stereo anyway..

Dan
__________________
2004 Fleetwood Bounder 34F
Dan_Lorenze is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weldex camera out in the Southwind 32V Jimco Fleetwood Products Owner's Forum 18 05-25-2010 11:58 AM
Weldex Rear Camera Col.G. Monaco Owner's Forum 5 07-02-2008 07:26 AM
Weldex Camera to PC Flyer Monaco Owner's Forum 7 01-08-2008 07:34 PM
Weldex Camera kcir MH-General Discussions & Problems 1 12-14-2007 03:22 PM
A/C stopped working ItstheTrip National RV Owner's Forum 5 06-04-2007 08:34 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.