Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Toads and Motorhome Related Towing
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-28-2011, 07:14 PM   #1
Senior Member
Join Date: Jan 2010
Location: indiana
Posts: 176
Even Brake, looking for an answer

just completed a 1700 mile trip with my Evenbrake brakemaster system. problem is it only worked occasionally. when I hook up the car (2001 Saturn SL1) properly & run all the pretrip tests, everything is normal & monitor in RV says tests are all good. but when I start driving & need to apply the brakes ---system doesn't always work. I don't think there is any electrical interference from the RV. I've had this system over 3 years and Roadmaster has sent both new monitors last year trying to correct problem without any success. to make this problem even more confusing, system seems to work better in the summer months. I've tried everything I can think of but problem still exists. I'm looking for someone who may have had a similar problem and have an answer. Roadmaster & I are both dumbfounded on why it won't work every time.
two slides is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hydraulic fan problem Darrel Newmar Owner's Forum 20 08-20-2014 06:49 PM
Yet Another Brake Failure DriVer Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 38 08-30-2010 01:55 PM
Brake light issues radsdad Toads and Motorhome Related Towing 10 12-19-2008 11:17 AM
My History of Brake Fluid & Brakes Petro Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 15 11-28-2008 04:29 PM
Dangerous Parking Brake Design Defect ugly dog Workhorse and Chevrolet Chassis Motorhome Forum 16 07-17-2005 05:57 AM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 12:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.