Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Toads and Motorhome Related Towing
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-26-2012, 01:22 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: West Augusta, Va
Posts: 147
towed signal lights

on a recent trip the sig lites on the towed started acting up when turning left work ok when turning right both flash when the head lites are on only the right works braking the right is brite and the left dim the mh has the roadmaster brite lite converter after 2 day of tryng i have not been able talk to anyone at roadmaster i have eliminated the towed any help would be great
__________________

__________________
boweavel is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 06-26-2012, 06:42 PM   #2
Senior Member
 
steved44's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 189
Might be either a fuse that feeds your tow plug. Mine did that and everything else (bus tail and brake lights and toad lights were fine). It was hard to find the fuse on my allegro bus (last compartment on drivers side in rear by the shore power input cables). Or maybe it is in the toad connector itself. Sometimes they corrode internally and bridge the small gaps between wires. I had that happen too and the plug looked fine on the outside, but when I took it apart. yech! Good luck Steve
__________________

__________________
steved44 is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2012, 02:07 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: West Augusta, Va
Posts: 147
the plug checked out ok has
anyone had trouble with the brite lite converter or know if it could cause this kind of problem
__________________
boweavel is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
lights



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.