Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class C Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-19-2015, 02:11 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
Genni trouble need help

I have a 77 holiday rambler and im not getting anything from the crank switch inside. Im trying to fix it for a friend whos about to drive from ga to cali and really need some help on this. Its the original geni from the looks of it.
__________________

__________________
Charels is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 08-19-2015, 03:42 PM   #2
Junior Member
 
Winnebago Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Jan 2014
Posts: 19
Is it gas or diesel? What make is it ??

Dave
__________________

__________________
Dave9 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2015, 04:45 PM   #3
Senior Member
 
wa8yxm's Avatar
 
Damon Owners Club
Workhorse Chassis Owner
Join Date: Mar 2009
Posts: 22,811
You say the inside switch is not giving anything.
Does the outside switch work

if NO: skip this reply

If YES: problem exists in wiring between Generator and switch.. POSSIBLY a plug that is unpluged or corroded. POSSIBLY nibbled wires.
__________________
Home is where I park it!
wa8yxm is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
need help



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need to clear ECM trouble codes bsadventures Cummins Engines 26 06-10-2014 12:50 AM
Onan trouble RamblinOn Class A Motorhome Discussions 14 05-01-2014 06:44 AM
Engine trouble lwc1 Monaco Owner's Forum 10 10-19-2013 07:11 PM

» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.