Go Back   iRV2 Forums > MOTORHOME FORUMS > Class C Motorhome Discussions
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Reply
  This discussion is proudly sponsored by:
Please support our sponsors and let them know you heard about their products on iRV2
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-01-2013, 06:24 PM   #1
Senior Member
 
RanCarr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,910
Old Stinky's hot water..... :(

Maybe someone can make some suggestions. We finally got to camp in Old Stinky, the Class-C that leaked like a sieve. We finally got the leak stopped with Mobile Home roofing tar. But now, here at the campground, the hot water tank starts (propane only/doesn't work on electric) and runs for about 2 minutes, then stops. It makes about 2 cups of hot water. We have to shut it off and turn it back on for it to restart and run another 2 minutes or so for another cup or two of hot water. What could be causing this? Any ideas?

And the mouse urine smell is back. We can't find any mouse turds or nests anywhere. They must be living in the floor or walls. It's sickening. The odor is now throughout the RV, not just in the cab area.
__________________

__________________
Retired. RVing with one husband and five cats.
1999 32' Fleetwood Southwind Class-A. Ford V10.
RanCarr is offline   Reply With Quote
Join the #1 RV Forum Today - It's Totally Free!

iRV2.com RV Community - Are you about to start a new improvement on your RV or need some help with some maintenance? Do you need advice on what products to buy? Or maybe you can give others some advice? No matter where you fit in you'll find that iRV2 is a great community to join. Best of all it's totally FREE!

You are currently viewing our boards as a guest so you have limited access to our community. Please take the time to register and you will gain a lot of great new features including; the ability to participate in discussions, network with other RV owners, see fewer ads, upload photographs, create an RV blog, send private messages and so much, much more!

Old 11-01-2013, 06:42 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 4,232
If could be a bad thermocouple, LP supply, gas valve, thermostat, and many things.
What model is the WH?
__________________

__________________
jesilvas is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2013, 07:28 PM   #3
Senior Member
 
RanCarr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,910
Quote:
Originally Posted by jesilvas View Post
If could be a bad thermocouple, LP supply, gas valve, thermostat, and many things.
What model is the WH?
He couldn't see any name on it but it was a bypass valve not all the way open of all things. We have all the hot water we can use now.
__________________
Retired. RVing with one husband and five cats.
1999 32' Fleetwood Southwind Class-A. Ford V10.
RanCarr is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
water



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.