RV Trip Planning Discussions

Go Back   iRV2 Forums > mikekohut
Click Here to Login
Join iRV2 Today

Mission Statement: Supporting thoughtful exchange of knowledge, values and experience among RV enthusiasts.
Conversation Between mikekohut and RayHarkness
Showing Profile Comments 1 to 3 of 3
  1. RayHarkness
    Mike...I found a bad capacitor in the unit. My house ac guys helped me. replaced..running..for now. Plan on replacing the entire unit sometime anyways..but its working. Sorry..I didnt' get back into here in a bit..R
  2. mikekohut
    Hi Ray,
    Sorry for the delay, I have not been on this forum for a while. It would be best to contact me directly by e-mail.
    I am not sure which post that you are talking about. I have had a few issues with the roof A/C units on my motorhomes. Some of the problems were solved with replacing the run or start capacitors. Once I replaced the whole A/C unit with a new one. I do not remember ever changing just the fan motor. The last problem on my Winnebago, the roof units were replaced twice, under warranty. Sorry I could not be of more help. Mike
  3. RayHarkness
    Hi Mike..read your post about replacing fan on Duo Therm 13, 500 roof unit
    I have a fan motor that I think spit the bit. Its just humming..wont' start...compressor was working...no binding above..can spin the squirrel cage...
    how bad was it getting that motor out. I know there are two fans on one motor and one shaft THRU the motor. Thanx for any advice. Ray Harkness raharkness@earthlink.net

Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×